Posle godinu dana veze sa Đorđem Đokovićem Saška priznaje: To nije bila ljubav na prvi pogled, možda ni na drugi

Posle godinu dana veze sa Đorđem Đokovićem Saška priznaje: To nije bila ljubav na prvi pogled, možda ni na drugi

12/07/2022

0

Saška i Đorđe nisu se odmah zavoleli

Upoznali smo je zahvaljujući malim ekranima, ali i vezi sa najmlađim bratom Novaka Đokovića, kojom mediji ne prestaju da se bave otkako je postala “javno dobro”. Saška Veselinov uspešno je vodila emisiju “Whatzuuup”, a nedavno je odlučila da napravi malu pauzu i posveti se autorskom projektu koji sprema za nacionalnu televiziju. No, to nije sve ‒ ovih dana plovi i nekim drugim, modnim vodama. U leto je ušla sa sopstvenom kolekcijom kupaćih kostima, izazovom kojem se posvetila maksimalno ozbiljno. 

Pročitajte: Ne zahteva proporcije 90-60-90 - Kupaći Saške Veselinov poneće i punije dame (foto)

Đorđe Bukvić

 

Tenis prati oduvek, a Novak Đoković bio je deo njene porodice i pre nego što je upoznala Đorđa. 

‒ Svake nedelje bismo svi zajedno posle maminog ručka pratili njegove mečeve i navijali. Đole mi daje časove tenisa i uvek se “borimo” kada treba da krenemo kući, jer bih ja mogla satima da igram, dok me sve ne zaboli. (smeh)

Saška i Đorđe se nisu odmah prepoznali 

Zajedno su više od godinu dana. Sve kockice su se relativno brzo složile na svoje mesto, iako, otkriva nam, to nije baš bila ljubav na prvi pogled. Možda ni na drugi.

‒ Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne dešava jer mi kod partnera nije bitan samo izgled. Tek kada smo počeli da se upoznajemo, osetila sam onu dečju emociju kada se zaljubite, pa postanete stidljivi. Išlo je do te mere da Đole nije bio siguran da li osećam isto što i on, jer nisam davala baš nikakve znakove.

Pročitajte: Jelena i Saška kao nebo i zemlja - Snaje porodice Đoković u prvom modnom obračunu, gore društvene mreže (foto)

ATA images

 

Mnogi je već vide i predstavljaju kao novog člana porodice Đoković. Ali, još je rano da veza “napravi” korak dalje.

‒ Smatram da za prave stvari ne postoji adekvatna vremenska odrednica. Verujem da se sve dešava s razlogom i u pravom trenutku. Đole i ja imamo iste poglede na život, identično razmišljamo i lako se o svemu dogovaramo. Ako mi verujete, iako već duži vremenski period živimo zajedno, ne mogu da se setim neke situacije kada nismo mogli da se složimo. Jedina evidentna razlika između nas je karakter, ja sam mnogo temperamentnija.

Pročitajte: Tri meseca su ćutali - Saška i Đorđe Đoković fotografijom objavili najslađe vesti

ATA images

 

Možda je “beli sport” Đoletov svet, ali njegova lepša polovina bolje se snalazi u kuhinji:

‒ Na ovom terenu uvek odnosim ubedljivu pobedu. Đole najviše voli moju domaću supu, po maminom receptu. Sa 18 godina počela sam da živim sama i naučila sam skoro sve da spremam, tako da u kuhinji nemam nikakvih problema.

HELLO!

 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! Đorđe Bukvić

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti