Prva fotografija iz porodilišta: Đokovićeva snajka raznežila sve prizorom, PREDIVNO FOTO

Prva fotografija iz porodilišta: Đokovićeva snajka raznežila sve prizorom, PREDIVNO FOTO

Autor: | 26/03/2023

0

Voditeljka Saška Veselinov i Đorđe Đoković postali su roditelji pre četiri dana, kada je na svet došao njihov naslednik Aleksandar, a njegov dolazak cela porodica dočekala je sa velikom radošću.

Đokovići su napravili veliko slavlje na imanju kod Rume, gde su se do zore veselili, a NovakDijanaMarko i snaja Jelena bili su najveseliji, dok je pevačica Aleksandra Prijović dovela atmosferu do usijanja.

Pročitajte: Jelena poludela zbog poznate pevačice na proslavi kod Đokovića - O ovom snimku Noletove supruge pričaće se dugo VIDEO

ATA Images

 

Đorđe je u subotu bio u poseti kod supruge i sina, a sada je Saška podelila fotografiju iz porodilišta na kojoj se vidi kako Đokovići vode računa o svojim snajama.

Pročitajte: Za one koji poste i hrane se zdravo - Jelena Đoković predlaže recept za superukusnu salatu koja će vam zameniti ručak FOTO

Ata Images

 

Naime, mama je objavila sliku na kojoj se vidi tanjir pun voća - banana, kivija, ananasa, jagoda - koji su poslali Đokovići iz njihovog restorana, misleći na njeno zdravlje, i kako bi što pre vratila energiju posle porođaja.

Inače, Đorđe je otkrio da je prisustvovao rođenju sina i da je neizmerno zahvalan Saški što mu je podarila naslednika.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti