Prvi put: Saška Veselinov već miljenica porodice Đoković, Đorđe je odveo na posebno mesto (foto)

Prvi put: Saška Veselinov već miljenica porodice Đoković, Đorđe je odveo na posebno mesto (foto)

Autor: | 04/01/2022

1

Saška Veselinov pokupila sve simpatije 

Direktor turnira Serbia Open Đorđe Đoković već mesecima uživa u ljubavi sa misicom i voditeljkom Saškom Veselinov. Sašku, koja radi kao voditeljka na jednoj sportskoj televiziji, šira javnost je upoznala 2017. godine kada je izabrana za prvu pratilju Mis YU takmičenja, a par se upoznao preko zajedničkih prijatelja. Saška i Đorđe su u vezu ušli pre 10 meseci, a zajednički život otpočeli su pre tri meseca.

Pročitajte: Najmlađi i najslađi - Đorđe Đoković ima novu devojku, Saša Veselinov oduševila (foto)

Instagram

 

Saša Veselinov vedra je i duhovita, pa se kao takva super slaže s ostalim članovima porodice Đoković, naročito sa Noletom i Markom. Doček Nove godine Saška Veselinov i Đorđe iskoristili su za beg iz Srbije, a domaćini su im bili niko drugo do Novak i Jelena u Marbelji

Instagram

 

Saška Veselinov uživa u Španiji 

Saška je sa pratiocima na Instagramu otkrila da novogodišnje praznike provodi sa Đokovićima, a fotografije sa plaže i teniskog terena oduševile su fanove. 

Pročitajte: Saška Veselinov očarala Đokoviće, Đorđe već povukao veliki potez u vezi

Instagram

 

Čini se da se Saška najbolje slaže sa Markom, koji osmehom potvrđuje da je u druženju sa porodicom najbolji provodom zagrantovan. 

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Xy 20:09 17.01.2022
Odgovori

I ova, slikama iz Matbelle, pocinila Noletu zlo. Zasto mora sve staviti na instagram ili fb? Trebala bih voditi racuna o tome, da ako vec dio ovr pirodice, da se i ponasa tako.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti