Kako li će ih Srđan i Dijana Đoković prihvatiti: Mama Saške Veselinov je pravi veseljak, a tek da vidite tatu (video)

Kako li će ih Srđan i Dijana Đoković prihvatiti: Mama Saške Veselinov je pravi veseljak, a tek da vidite tatu (video)

Autor: | 21/01/2022

5

Mama Saške Veselinov je duhom veoma mlada, otac je u stopu prati 

Iako je srce Novakovog mlađeg brata osvojila još pre godinu dana, tek nedavno smo saznali ko je Saška Veselinov. Zgodna manekenka, voditeljka i influenserka ne odvaja se od Đorđa Đokovića, sa kojim je nedavno počela zajednički život, a draga je i ostalim članovima njegove porodice. Mogli bismo čak reći da im je postala mezimica, naročito posle bezrezervne podrške koju im je pružala tokom nedavnih problema u Australiji. Sada je vreme da otkrijemo i njenu „stranu“, odnosno roditelje.

Pročitajte: (Ne)Prijateljice - Jelena Đoković ovim potezom pokazala šta misli o Saški Veselinov

Instagram

 

Primetili smo ih u nekim objavama na „Instagramu“, gde atraktivna Saška ima više od dvadeset hiljada pratilaca. „Došli mi mama i tata“, pohvalila se na jednoj fotografiji.

Instagram

 

A oni su, kao što vidimo, mladi ne samo telom, već i duhom. Reklo bi se da vole da se zabavljaju i vesele, što je nekako i logično kada ste iz Banata, zar ne?

Pročitajte: Devojka Đorđa Đokovića prvi put o vezi sa Noletovim bratom - Živimo zajedno, a ovo je razlog zašto smo godinu dana krili ljubav

Veseljaci su i Đorđevi roditelji Dijana i Srđan, pa ne sumnjamo da su sa prijateljima iz Zrenjanina brzo našli zajednički jezik i da se odlično slažu.

Profimedia

 

 

Komentari (5)

Loading
Dušica 08:41 22.01.2022
Odgovori

Svaki roditelj treba ili da podrži detetov izbor ili da zaveže. Njihovo je prošlo a ovi dvojicu osim Novaka ni u šta radnije nisu usmerili niti su sami neki radno ekstra primer zs ugled, prema tomr - pssstttt !

Vlada M. 12:39 22.01.2022
Odgovori

Prelep mladi par, pristaju jedno drugom. Ona je vidi se normalna pametna devojka, vewrog pogleda i osmeha, ne mraci, i nije namcor kao ona Milena Radulovic. Hvala Bogu par ga nije Milena scepala, inace bi bilo svasta loseg

Xy 13:43 22.01.2022
Odgovori

Jao, sad ce i srpske mame na instragram i tik tok. Samo, da niko vise ne radi. Napumpa usne, grudi, guzu i vec influenserka.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti