Tri meseca su ćutali: Saška Veselinov i Đorđe Đoković fotografijom objavili najslađe vesti

Tri meseca su ćutali: Saška Veselinov i Đorđe Đoković fotografijom objavili najslađe vesti

Autor: | 14/03/2022

0

Nekako s proleća, porodici Đoković pridružio se još jedan član. Novakov najmlađi brat Đorđe i njegova devojka Saška Veselinov ne mogu da sakriju koliko su srećni, a pošto se danas podrazumeva da se svaka sreća obelodani na društvenim mrežama i podeli sa celim svetom, ni atraktivna voditeljka i manekenka nije odolela.

Prinova se zove Zara.

Pročitajte: Preemotivno: Bolest Dijane Đoković dugo je skrivana od Novaka, porodica Đoković jednom fotografijom otkriva sve

Instagram

 

„Ćao, društvo! Imam samo tri meseca, mnogo sam nežna i puna ljubavi. Mogu da zaspim gde god se nađem. Volim da se igram i da se mazim, puuuno. Idem sad da se prvi put okupam, pa se vidimo posle“, napisala je Saška pored fotografije iz automobila, nastale verovatno kada su ona i Đorđe odneli štene kući.

Pročitajte: Dijanina velika prijateljica - Ovu pevačicu narodne muzike porodica Đoković obožava, bila je uz njih i u najgorim trenucima

Instagram

 

A ljubav je planula na prvi pogled. S obzirom na to da je pas još beba, nema sumnje da će i jednoj i drugoj strani trebati vremena da se prilagode novonastalim okolnostima. Biće tu i neprospavanih noći, ali, ako Saška i Đorđe u skorije vreme planiraju proširenje porodice, nema boljeg treninga.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti