Otečena i bez frizure: Svi gledaju u lice Saške Đoković posle hirurške intervencije FOTO

Otečena i bez frizure: Svi gledaju u lice Saške Đoković posle hirurške intervencije FOTO

Autor: | 30/06/2023

0

Lice Saške Đoković posle hirurške intervencije

Život Saške Đoković lako je pratiti jer nekadašnja voditeljka na Instagramu objavljuje svaki trenutak svoje svakodnevice, od autfita, preko ishrane i treninga, do fotografija sa putovanja. Otkako je postala majka, pratioce ponekad „počasti“ slikama sina Aleksandra, koji je na svet došao pre dva meseca.

Instagram

 

Ali nije sve luksuz, sudeći po Saškinoj poslednjoj objavi u kojoj se snimala posle operacije umnjaka. Supruga Đorđa Đokovića napravila je video-zapis u kolima, dok je pokušavala da se opusti uz omiljenu muziku i skrene misli sa posledica stomatološke intervencije koja ume da bude izuzetno neprijatna.

Pročitajte: Gotovo, nije više Đoković - Saška vratila devojačko prezime i razlog KRAJA objavila na Instagramu FOTO

„Otečena, bez frizure, u pidžami i pesma koju slušam opsesivno. Kad mi kažu da mirujem jer sam juče hirurški vadila dva umnjaka, ali ja prosto moram da se provozam“, napisala je Saška uz snimak.

Instagram

 

Podsetimo, Saška je najmlađem bratu Novaka Đokovića rekla sudbonosno „da“ u septembru prošle godine, a početkom maja dočekali su sina Aleksandra.

Pročitajte: Haos u porodici Đoković! Saška UVREDILA Jelenu - Njeni saveti mi nisu potrebni

Dok je bila u drugom stanju za HELLO! je otkrila da je bila sigurna da nosi dečaka već prvog dana kad je saznala da je trudna. Porodila se u Beogradu, a porodica Đoković priredila je veliko slavlje koje je trajalo duboko u noć.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još