Loša sreća, sa njim nema šale: Saška i Đorđe nisu poslušali astrologe, venčanje je ipak održano

Loša sreća, sa njim nema šale: Saška i Đorđe nisu poslušali astrologe, venčanje je ipak održano

Autor: | 15/09/2022

1

Venčanje Saške i Đorđa dogodilo se u ne baš povoljnom periodu

Retrogradni Merkur stigao je 10. septembra i trajaće do prve nedelje oktobra. U retrogradnom periodu, koji astrolozi smatraju zloglasnim, ne bi trebalo da pravite velike planove, niti da preduzimate drastične životne korake, kao što je, na primer, venčanje. Ali, Đorđe Đoković i Saška Veselinov očigledno ne veruju mnogo u horoskop.

Pročitajte: Sitnije, Jeco sitnije - U duetu sa Milicom Pavlović Jelena napravila lom na svadbi, kratka haljinica i igranje na bini (video)

ATA Images

 

Kako cela situacija izgleda uglednom astrologu Heleni Cupać? Merkur je, kaže, u retrogradnom hodu i u znaku je Vage. Ovaj znak simboliše brak i potpis, a Merkur ugovor.

‒ Dok traje ova zajednica povremeno će dolaziti do nesporazuma u komunikaciji, što je, naravno, nešto što se može prevazići. Brak će biti „obojen“ međusobnom brigom, to jest željom supružnika da sve bude savršeno, što bi povremeno moglo da izazove nezadovoljstvo i nervozu obe strane.

Pročitajte: Oženio se Đorđe Đoković, trudna Saška blista u bajkovitoj venčanici! Svi članovi porodice na okupu, Tara i Stefan preslatki (foto)

ATA Images

 

Đorđe i Saška biće angažovani u oblasti karijere, dodaje Helena.

‒ Ukoliko budu radili na komunikaciji i razumevanju, njihov brak ima potencijala da bude trajan i stabilan.

Komentari (1)

Loading
Jelena 19:18 16.09.2022
Odgovori

Ljudi su se vencali u crkvi, sto znaci da veruju u Boga, a ne u horoskop i tamo neke astrologe.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti