Zna se ko je šef u kući! Saška i Đorđe Đoković priredili veliko slavlje u Dubaiju za prvi rođendan sina Aleksandra

Zna se ko je šef u kući! Saška i Đorđe Đoković priredili veliko slavlje u Dubaiju za prvi rođendan sina Aleksandra

Autor: | 22/03/2024

0

Sin Đorđa Đokovića i Saške Veselinov proslavio prvi rođendan

Krajem prošle godine Đorđe Đoković i njegova supruga Saška promenili su adresu, ali i državu. Mladi par odlučio je da život nastavi u Dubaiju, za koji su i poslom vezani. Arapska metropola je grad po njihovoj meri i uživaju u svemu, a danas su imali poseban razlog za slavlje.

Instagram

 

„Sine naš, srećan ti prvi rođendan! Mama i tata te vole najviše na celom svetu“, napisala je na Instagram storiju lepa Saška, koja je posle dugogodišnjeg rada na televiziji zaplovila modnim vodama kao kreatorka.

Pročitajte: Pred prvi rođendan sina Saška i Đorđe Đoković podelili divne novosti iz Dubaija

Dakle, mali Aleksandar napunio je godinu dana, pa je i prva rođendanska žurka u životu morala da bude specijalna. Plavokosi dečak koji je, sudeći po objavama njegovih roditelja na društvenim mrežama, već prohodao, dobio je zabavu dostojnu „Bejbi bosa“, jer – zna se ko je glavni šef, to jest gazda u kući!

Instagram/saskaveselinov

 

Dok su Saška i njen suprug bili ležerno obučeni, u skladu sa toplim vremenom u Dubaiju, Aleksandar je ovom prilikom imao poseban rođendanski autfit - majicu koja izgleda kao crno odelo za belom košuljom i leptir mašnom. Boss baby stajling, baš kao što je pisalo na torti.

Pročitajte: Saška i Đorđe Đoković prelomili, Dijana i Srđan nisu se mešali - Veliki izazov je pred nama

Na vrhu dvospratne poslastice „šefuje“ beba u odelu, a tu su i omiljeni rekviziti – cucle. Nema sumnje da je bilo zabavno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATA Images

Slične Vesti