Ugledna doktorka čarobnih očiju: Ova lepotica je ćerka Mirjane Antonović, Devina voli kao rođenog brata (foto)

Ugledna doktorka čarobnih očiju: Ova lepotica je ćerka Mirjane Antonović, Devina voli kao rođenog brata (foto)

Autor: | 30/05/2022

4

Ćerka Mirjane Antonović je prelepa, evo i čim se bavi 

„Sapunica“ u kojoj su proteklih godina glavni likovi bili Miroslav Ilić, Mirjana Antonović i njen sin Devin, koji je, potvrdio je sud, biološki sin „slavuja iz Mrčajevaca“, dobila je završnicu. 
„Odjavna špica“ ove američko-srpske telenovele podsetila nas je i na sporedne likove, koji se nisu previše eksponirali, ali zaslužili su da budu spomenuti. Među njima su Daniel i Diana Antonović

Pročitajte: Ovo se čekalo - Miroslav i Devin otac i sin, konačno se oglasio pevač

Facebook

 

Vlasnik kompanije „Antonovich Furs“, koja se bavi prodajom luksuznog krzna, oženio se lepom Mirjanom, koja je vrlo mlada otišla u Ameriku i tamo neko vreme radila kao model, odnosno zaštitno lice firme. 

Facebook

 

Dobili su ćerku Dianu, ali brak nije bio srećan. Mirjana je kasnije pričala da je njen suprug bio posesivan. „Ja sam za njega bila predmet koji nije mogao da pusti“, opisala je njihov odnos.

Facebook

 

Razišli su se, ali je procedura razvoda potrajala. Mirjana je u međuvremenu upoznala Miroslava Ilića i rodila sina Devina, kome je prvo bilo namenjeno ime Kristijan

Pročitajte: Ćerka Mirjane Antonović presrećna - Posle 14 odluka suda je da Miroslav Ilić i Devin Antonović...

Facebook

 

„Kada je Devin napunio šest godina i bio pred kretanje u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao kod njegove sestre, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Brzo je advokat predao papire i Kristijan je postao Devin u šestoj godini. Od samog početka sam bio u toku sa svim oko njegove tužbe da ustanovi očinstvo. Podržavam ga u borbi i smatram da je veoma važna. Žao mi je što zbog zdravlja neću biti u mogućnosti da lično prisustvujem suđenju u Srbiji“, napisao je Daniel u pismu koje je svojevremeno javno objavljeno. 

Promo

 

Ćerka Mirjane Antonović podržala je sve majčine odluke

Sudska presuda kaže da je Miroslav Ilić Devinov otac, ali on oca, po svemu sudeći, vidi isključivo u Danielu. „Daniel uživa kod Devina kući. Eee, Miroslave, Miroslave, koliko si toga propustio“, napisala je Mira uz fotografiju koju je ovih dana objavila na svom profilu na Fejsbuku, a na kojoj se vidi Daniel zagledan u okean.

Facebook

 

Mirjana Antonović ima mnogo razloga da bude ponosna na svoju decu. Devin je, kao i njegova polusestra Diana, završio medicinu u Americi i radi kao doktor u jednoj prestižnoj klinici. 

Pročitajte: Stravične pretnje! Ovako je izgledao razgovor Mirjana Antonović i Gordane Ilić - A ti si ta otimačica muževa...

Musc Health

 

Diana Antonović je ugledni dermatolog, sa bogatom praksom. Njena uža specijalnost su kozmetička dermatologija, podmlađivanje kože i rak kože. Aktivan je član brojnih udruženja, uključujući „American Society of Dermatologic Surgery“. Udata je, ima ćerku i sina. 

Facebook

 

I Devin i Diana su vrlo vezani za majku, koja je prilično aktivna na društvenim mrežama, pa sa pratiocima obavezno podeli lepe trenutke, kao kada joj sin pokloni buket cveća ili je deca zajedno izvedu na ručak za „Dan majki“. 

Promo

 

 

Komentari (4)

Loading
Tanja 14:19 31.05.2022
Odgovori

Mirjana je prava lepotica ostala i danas.I deca su joj lepa i uspešna, pa ima čime da se ponosi!Puno sreće im želim!

Vesna 05:17 01.06.2022
Odgovori

I ona je svojom jurnjavon za Miroslavom, pljunula na sve sto je ovaj covek Danijel uradio za njenog sina. Stvarno majka I zena za primer!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti