Posle 14 godina konačno kraj suđenja: Miroslav i Mirjana oči u oči! Ko je Devinov otac? (foto)

Posle 14 godina konačno kraj suđenja: Miroslav i Mirjana oči u oči! Ko je Devinov otac? (foto)

Autor: | 23/03/2022

1

Suđenje Miroslava Ilića i Mirjane Antonović konačano završeno

Dugih 14 godina trajalo je suđenje Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, sa kojom je pevač pre 30 godina bio u vezi, dok je bio u braku. Suđenje se vodilo kako bi se dokazalo da je Miroslav otac Mirjaninog sina Devina sa kojim ona godinama živi u Americi. Mirjana je odlučila da ne dopusti da Miroslav izbegne DNK test i tako javnosti pokaže da je Devin zaista njegov sin.

Pročitajte: Suđenje Miroslava Ilića i Mirjane Antonović za utvrđivanje očinstva u finišu - Pevač konačno u Palati pravde, Brena užurbano stigla da svedoči

ATA Images

 

Sušenje Miroslava Ilića i Mirjane Antonović je danas okončano, a kakva je presuda još uvek nije poznato. 

- Kada budu doneli odluku suda, saopštićemo je. Ne možemo da iznosimo detalje sa suđenja. Postupak je okončan, ne znamo kada će biti doneta konačna odluka. Stranke su bile korektne i odnos je bio korektan, stranke mogu uložiti žalbu ukoliko nisu zadovoljne ishodom - rekao je Mirjanin advokat.

Pročitajte: U trenutku kada je kofer bio spakovan i viza dobijena ćerka Miroslava ilića saznala je da je trudna - Marija je zbog ljubavi promenila sve

ATA Images

 

- Ovo je sve veoma stresno, utiče na zdravlje sve ovo. Na svakog bi ovo bilo stresno, ne samo na mene. Osećam stres, lupanje srca, to su te posledice. Volela bih da se to okonča. Ova situacija je bespotrebna. Ne smem ništa da pričam - rekla je za Kurir vidno uznemirena Mirjana.

ATA Images

 

Mirjana i Miroslav danas su se sa svojim advokatima pojavili na ročištu, a pevač po dolasku nije skidao osmeh sa lica.

ATA Images

 

Kada će biti izrečena konačna presuda još uvek nije poznato, ali je to sledeći, ujedno i poslednji, korak u ovom procesu dugom skoro 15 godina. 

Komentari (1)

Loading
Iv 23:30 27.05.2022
Odgovori

Sramota jedna taj Miroslav! Pravda zadovoljena a verujem da ga nista lepo nece ni docekati. Karma je cudo. A Srbija bi trebala malo menjati zakone jer deca mnoga ispastaju! Ova zena je uspela jer je sigurno imaa para da gura pricu do kraja, sta one zene u Srbiji koje to ne mogu a takvih Miroslava koliko god hoces!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti