Neočekivao: Devin je odlučio da pozove Miroslava, razgovor koji je promenio sve

Neočekivao: Devin je odlučio da pozove Miroslava, razgovor koji je promenio sve

Autor: | 10/04/2022

8

Miroslav i Devin čuli su se telefonom

‒ Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika ‒ izjavio je, između ostalog, Devin Antonović početkom aprila, po izlasku iz Palate pravde gde se godinama vodi proces protiv Miroslava Ilića koga je Mirjana Antonović označila kao biološkog oca svog sina.

Pročitajte: Posle 14 godina konačno kraj suđenja - Miroslav i Devin čekaju presudu, ko je otac Mirjaninog sina

Mirko Tabašević

 

Čije gene zapravo nosi Devin je saznao 2008. godine, kada je imao 22 godine. Dotle je mislio da je njegov pravi otac Danijel Antonović, sa kojim je njegova majka bila u braku. 

‒ Pozvao sam Miroslava ubrzo pošto sam saznao istinu i rekao mu: „Je l' to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je odgovorio: „Drago mi je da si živ i da si dobro“. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put Miroslav nazvao i otkazao viđanje ‒ opisao je Devin, koji je po profesiji lekar anesteziolog, kako je počela njegova porodična saga, kojoj se još ne nazire kraj.

Pročitajte: Miroslav i Devin na dve različite strane - Osećaću veliku prazninu dok ne upoznam oca

Mirko Tabašević

 

‒ Nisam ljut, ali osećam potrebu da ga upoznam i porazgovaram sa njim ‒ pričao je svojevremeno Devin ne krijući da mu je najveća želja da zagrli oca. 

Četrnaest godina kasnije kaže: 

‒ Teško mi je palo razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao.

Komentari (8)

Loading
Stanka 21:58 10.04.2022
Odgovori

Sine neka te bog cuva majci koja te rodila.Tvom ocu bog nek sudi kad nema ljuckosti da te vidi i popije kafu sa tobom.

BOSA 10:39 11.04.2022
Odgovori

Da si sine ziv I zdrav, nisi ti nista kriv.. Svako dete voli svoju majku, Dali si je kada pitao, sta je trazila sa ozenjenim covekom, Jo's je I trazila od njega da se razvede jer je trudna, zbog bebbe u stomak u, a sto nije pre razmisljala o tome, da on ima I zenu I dete. Htela je da mu unisti brak I zivot, pa posto nije uspela tada, vratila se da GA dokusuri sada u starosti.. Kako je nije sramota, zasto gresi dusu zbog tebe, zasto je toliko zla Zena.. Svak ko drugom jamu kopa, on Sam u nju u padne.. Izreka kaze:"bu**la je uvek krivila drugoga, a pametan sebe." cemu se ona nada u zivotu, kada toliko zla ima u sebi.

Mima 23:48 23.05.2022
Odgovori

On je trebao da razmišlja jer je bio oženjen a ona je bila slobodna krivica je u njemu a ne u njoj ali pa tek dete nije krivo a on je 00 od čoveka.

Stipe 09:37 25.05.2022
Odgovori

Pa ljudi dragi i novinari,od ovih saga boli glava,I nemojte se prepirati i voditi brigu za tuđi proso...,dovoljno je samo ,ako Vas baš zanima sve to,da dobro pogledate sliku tog sina i majke ,pa ćete vidjeti da niti jednu crtu nema na Miroslava. Pogledajte zatim sliku pok. Kiće Slabinca iz mladih dana,pa usporedite...,geni su čudo!!! Ta ona je bila i ostala ona njegova (Kićina) opjevana lijepa crna žena... čemu se onda čuditi,svađati,prepirati...jer sad to ionako nije važno. Čovjek je tu,odrastao,školovan...,a ako se baš hoće znati I zadovoljiti znatiželju sada nakon toliko godina,onda nek se uzmu u obzir i ove moje riječi I viđenje.

Ela 11:04 12.06.2022
Odgovori

Bas me Miroslav razočarao. Šta li je ova Mirjana tražila sa njim, uvek je bio seljački đilkoš

Jad i beda 14:59 12.06.2022
Odgovori

Na žalost mnoge smo majke suočene sa takvim osobama kao što je ovaj nečovek, ne želim ni ime da mu spomenem. Otac nikad ne može da bude, kad nema svoje ja, to su slabići koji ne priznaju svoje dete. Zašto ne ustane i ne kaže "da on je moje dete" neće mu kruna sa glave pasti, samo će mu savest biti mirna. To se odnosi na svu mušku populaciju koja izbegava svoju odgovornost

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti