Tata, ovo ti je snaja! Pogledajte kako izgleda žena koja je Devinu Antonoviću rodila ćerku Evu FOTO

Tata, ovo ti je snaja! Pogledajte kako izgleda žena koja je Devinu Antonoviću rodila ćerku Evu FOTO

Autor: | 09/03/2023

1

Devin Antonović dobio ćerku sa amerikankom Jess

Dok su se mediji bavili sudskim postupkom koji se vodi protiv Miroslava Ilića, kako bi se dokazalo da li je otac Devina Antonovića, njegov vanbračni sin daleko od očiju javnosti stavio je “kamen temeljac” svog budućeg porodičnog života.

Srećne vesti otkrila je njegova majka Mirjana, koja je na Fejsbuku objavila da je Devin dobio ćerku po imenu Eva Medison.

Pročitajte: Miroslav Ilić postao deda - Vanbračni sin Devin dobio ćerku, dao joj najstarije žensko ime na svetu FOTO

Mirko Tabašević

 
 

Devinova izabranica Jess je simpatična mlada žena, duge smeđe kose i širokog osmeha. Po svemu sudeći u odličnim je odnosima sa svekrvom, koja se pohvalila da je uz unuku dobila i divnu snaju, za koju je orgnaizovala “baby shower”.

Pročitajte: Miroslave, da li bi je prepoznao? Mirjana Antonović postala plavuša, nova frizura je podmladila bar 10 godina FOTO

Facebook

 

Da li su se Devin i Jess venčali za sada nije poznato, ali imajući u vidu da je Mirjana Antonović prilično transparentna kada je reč o njenoj porodici, nema sumnje da ćemo saznati i taj podatak.

Facebook

 

 

Komentari (1)

Loading
Jovana 11:31 08.04.2023
Odgovori

Tata i sin imaju sličan ukus po pitanju žena. Obojica su izabrala žene veoma prosečne lepote. Ali, lepota je u oku posmatrača.

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti