Ovo se čekalo: Miroslav i Devin otac i sin, konačno se oglasio pevač

Ovo se čekalo: Miroslav i Devin otac i sin, konačno se oglasio pevač

Autor: | 27/05/2022

8

Miroslav i Devin su otac i sin

Miroslav Ilić oglasio se nakon što je njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović otkrila da je sud doneo odluku da pevač jeste otac njenog sina Devina.

Pročitajte: Devin Antonović kroz suze - Meni više u životu otac ne treba, u duši osećam tugu i bes

Mirko Tabašević

 

Miroslav na ovu temu nije bio preterano rečit, ali je za Informer kratko rekao:

- Ja to još nisam video. Trenutno nemam komentar i ne želim da pričam o tome. Kroz par dana saznaćete više detalja, a do tada ne bih komentarisao.

ATA images

 

Miroslav i Devin nisu se sreli 

Podsetimo, Mirjana je juče na Fejsbuku objavila da slavi i izvestila javnost o odluci suda.

“Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom.

Pročitajte: Neočekivao - Devin je odlučio da pozove Miroslava, razgovor koji je promenio sve

ATA Images

Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana.”

Komentari (8)

Loading
Paradoks 20:33 27.05.2022
Odgovori

Baš je seronja, trebao je biti čovjek i uraditi lično DNK...DISKRETNO A NE budalasat pred cijelim svijeti ..

Jovana 09:39 28.05.2022
Odgovori

Ti baš i nisu "naša" Mirjana jer ne znam čime si zaslužila da budeš "naša". Brena jeste i ona može da kaže da je naša. Njoj svaka čast što je bila istrajna i odlučna u pomoći da se utvrdi istina. Svejedno, zadovoljna sam što je istina utvrđena i što će nečasni gospodin "otac" morati da prizna očinstvo. I ako to sada više nema nikakvu važnost za Devna, ali svako dete želi da sazna ko mu je otac, na ovaj ili onaj način. Dalje je Devinova odluka.

Deda Sava 15:44 28.05.2022
Odgovori

Мирјанааа Мирјанааа, некад мени вољена, од куд се ти сад појави зар са женом да ме раставиш.

Srdja Nikolic 16:29 28.05.2022
Odgovori

I vi stvarno mislite da Miroslav Ilić nije znao da mu je Devin sin ? Da on stvarno nije znao sa kim je toliko puta spavao i sa kim je pravio decu ? E moja braćo naivni Srbi....

Srdja Nikolic 16:33 28.05.2022
Odgovori

Šalio se, šalio se, šalio se bata, pa postao, pa postao - TATA - !!!

vida 17:40 28.05.2022
Odgovori

ne razumem ovu zenu.baba sam i svasta preturila prekoglave ali ovako nesto ne bih radila.

Vera Jovanovic 10:08 29.05.2022
Odgovori

Da je bio covek ne bi se ni povlacio po sudu kao poslednji dziber vec bi priznao sina! Mislio je da se nece saznati. Svako postovanje Mirjani Antonovic koja se izborila za pravo svog sina da dokaze ocinstvo dzukele koja je mislila da moze da ga gura gde stigne bez posledica!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još