Devin Antonović kroz suze: Meni više u životu otac ne treba, u duši osećam tugu i bes

Devin Antonović kroz suze: Meni više u životu otac ne treba, u duši osećam tugu i bes

Autor: | 02/04/2022

4

Sin Miroslava Ilića, kako ga mediji godinama nazivaju iako se suđenje tek nazire kraj, otvorio je dušu. Devin Antonović progovorio je o suđenju sa Ilićem, o njihovom susretu, kao i kroz šta prolazi zbog ročišta zbog kojih iz Amerike dolazi u Srbiju.

Pročitajte: Nezgodna narav, tuče, problemi sa alkoholom, a zatim i vanbračni sin - Gordana Ilića nije potpisala razvod, želela je samo jedno

Mirko Tabašević

 

- Ne osećam nikakvu razliku posle završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Ovo je sve neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac, i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju -vidno razočaran rekao je Devin u intervjuu za 24.sedam. 

ATA Images

 

Sin Miroslava Ilića otkrio kako se oseća

Na pitanje novinara kako se nosi sa celom situacijom, Devin nije krio emocije. 

- U duši osećam i tugu i bes, ali ne za sebe, već za svoju majku koja je preživela i još uvek preživljava veoma teške stvari. Posebno me pogađa ovo njegovo bespotrebno tužakanje i namerno maltretiranje. Nije ni svestan da kad činiš zlo drugome, desetostruko ti se vraća. A njoj se često divim što prolazi kroz život sa osmehom na licu i u najtežim trenucima.

Pročitajte: Devin Antonović, vanbračni sin Miroslava Ilića - Osećaću veliku prazninu dok ne upoznam oca

ATA Images

 

O susretu sa ocem koji se dogodio kada je bio veoma mali, Devin je imao samo jedno da kaže.

- Miroslav i ja smo se videli kad sam bio mali, i ubeđen sam, da je bilo prilike da se ponovo vidimo i razgovaramo oči u oči, da do ovakve degradacije odnosa ne bi došlo. Sve ovo se odigrava zbog drugih, ali i zbog ljudske slabosti. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (4)

Loading
Imran 15:02 02.04.2022
Odgovori

A najveca tragedija je sto u njima Miroslav ima predivnu, otmenu zenu, prefinjenu, prelepu i sina doktora, uspesnog, dobrog, postenog, a ipak je sve to odbacio zbog one prave zene o*****ice i dece koje ima sa njom, a koji su imali problema sa d***om i potpuno su neostvareni ljudi.

Gordana 18:59 02.04.2022
Odgovori

Kada resis da ti sud odredi oca onda tugu i bes ostavis iza sebe. Otac nema problem da te zagrli, ako te oseca sinom. Nisi ti jedini kojeg otac ne grli. Zato je i uveden pojam bioloski otac. Nisu mogli izaci na kraj sa cinjenicom da biologija ne utire put za ljubav. Sada, umesto ne ljubavi imacete, doveka, odnos kakav nije dostojan coveka. Zato, bez emocija! Samo sud, carsija, neprijatnost, mrznja, pa… ko god da pobedi, izgubio je.

Iv 23:27 27.05.2022
Odgovori

Sramota jedna. Kako ga nije stid?! Pokazao je ko je i sta je, a taj decko i njegova majka divni ljudi. U prvi mah pomislila sam da nece ni uspeti u nameri u zemlji Srbiji zbog jadnog zakona. Isterala do kraja i svaka joj cast na tome. Samo je pravdu trazila! Miroslav ne zasluzuje nista ni jednog coveka na koncertu!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti