Stravične pretnje! Ovako je izgledao razgovor Mirjana Antonović i Gordane Ilić: A ti si ta otimačica muževa...

Stravične pretnje! Ovako je izgledao razgovor Mirjana Antonović i Gordane Ilić: A ti si ta otimačica muževa...

Autor: | 28/05/2022

17

Mirjana Antonović i Gordana Ilić - Zastrašujući telefonski razgovor

Kako vreme odmiče, o slučaju Ilić‒Antonović sve više detalja stiže do javnosti. Izvor informacija je, uglavnom, Mirjana Antonović, koja je i pokrenula celu priču tvrdeći da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, što je potvrio i sud. 

Pročitajte: Kada mu je bilo 18 meseci Miroslav mu je priredio iznenađenje - Devin priznao koji dar od oca i danas nosi sa sobom

Mirko Tabašević

 

U knjizi „Ovo malo istine“ Mirjana se, između ostalog, prisetila i prvog razgovora sa Gordanom Ilić.

„U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajemo prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku.

'Ovde Gordana Ilić, ko je to tamo, bre?!', upitao je hrapavi ženski glas sa one strane slušalice.

'Mirjam Antonović ovde, izvolite', rekla sam.

Pročitajte: Neočekivao! Devin je odlučio da pozove Miroslava, razgovor koji je promenio sve

Promo

 

Mirjana Antonović i Gordana Ilić - Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo...

'A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fufo, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju!', siktala je u slušalicu.

'Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom', rekla sam mirnim tonom i pribrano.

'Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!'

Pročitajte: Miroslav i Gordana Ilić godinama obmanjivali javnost, komšije otkrivaju istinu o njihovom braku

Privatna Arhiva

 

'Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica, i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!' “

'Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja za ubistvo mog nerođenog deteta. Bilo mi je žao Miroslava', zaključuje Mirjana.“

Komentari (17)

Loading
Gala 21:04 28.05.2022
Odgovori

Vreme je pokazalo da je Mirjana bila prolazna zabava.Žena je psihopatska struktura ličnosti Draga da te je hteo pobego bi s tobom na kraj sveta.Ne brukaj se više pred detetom i svetom.

Lavica 22:15 28.05.2022
Odgovori

A nisi ti bila naivna. Glumis nevinasce, a ovamo vatala si Miroslava na trudnocu. Uvijek sam na strani supruge. Sta djevojka ima da trazi sa ozenjenim muskarcem. No je to bio Miroslav Ilic, zgodan , popularan, imucan. A i Brena neka se stidi, pomagala da se jedan brak rasturi. Ima i Gordana djece, sta je trebalo, da ga isporuci na tacni i da joj djeca rastu bez oca.

Tijana 22:29 28.05.2022
Odgovori

Isterala si svoje, ali to je pirova pobeda! Pobedila je Gordana, Miroslav je izabrao nju i priznaje samo decu koju ima sa njom!

posmatrac 02:57 29.05.2022
Odgovori

Gospode bože šta vi veličate, kojekakve belosvetske a od zakonite žene pravite vešticu. To se već mesecima radi po štampi i baš mi nije jasno. Slobodan čovek može da veri nekoga i da bude verenik a oženjen koji živi sa porodicom može da ti bude švaler, ljubavnik a ti njemu švalerka, ljubavnica, avantura.

Petar Golemi 08:16 29.05.2022
Odgovori

Slavuj iz Mrčajevaca mrcio pre trijes godina a danas kokodacu kokosi sa svih strana.....

Vera Jovanovic 10:12 29.05.2022
Odgovori

Gest I fotografija se sasvim dopunjuju. Tipicna sirovina!

Vera 15:08 29.05.2022
Odgovori

Ovo je tako smesno da boli! Eto bas je sestra izasla iz stana , kad se desilo poziv , te nema svedoka razgovoru. Proslo otad vise od 30g ,gdja Ilic se naubijala I nje I sina I svoje porodice. Knjiga za lakoverne I za punjenje njenog dzepa. Fuj.

Lili 18:11 29.05.2022
Odgovori

Gospođica trudnica je baš bila sigurna u izbor “verenika”?! Nadmoćno ,veselo i opušteno?

mm 12:31 30.05.2022
Odgovori

Ja ne znam kada je ova sirovina a iz Mrcajevaca bio lep ili zgodan!? Sta Gordana ima sa ovom zenom? On je znao da kod kuce ima zenu i decu...i..sta...sta je trazio to je i dobio

Bosa 19:05 30.05.2022
Odgovori

Ova Mirjana je stvarno zla Zena, uzela je oca od dece I zene, I posle par deceniju dosla je da coveku unisti zivot, I njemu I porodici njegovo.. Bas zeli da postane poznata, Ali po zlu.. Poznata

Ceki 09:13 01.06.2022
Odgovori

Čega se pametan stidi budala se dići.. Neko se nekad i dozove pameti ali neko nikad! Hvali se što mu bila ljubavnica, da ima 20 godina razumela bih ali u 60 jeftino nisko droljasto pošto Miroslava neće onda hoće pare valjda?

Marina 08:37 05.06.2022
Odgovori

Odnos izmedju Mirjane i Gordane, kao i odnos Izmedju Miroslava i Mirjane su potpuno nebitni sada posle toliko vremena. Ono sto je bitno jeste da ako je Miroslav bioloski otac Devina, onda Miroslav to treba da kaze jasno i glasno, a ne da se nastavlja ovaj cirkus na sudu. Ako je problem u parama i podeli ( jednog dana ) imovine i to se lako resava testamentom. Ja zaista ne vidim potrebu za ovolikim cirkusom….Miroslav treba da upozna svog sina i da obojica odluce kalav ce njihov odnos biti u buducnosti. Gordana i Mirjana ne treba da uticu na taj odnos ni na koji nacin jer za odnos oca i sina one su nebitne.

Kosta Dosta 12:42 28.11.2022
Odgovori

Nastao je trokut izazavan slaboscu Miroslava i upornoscu ljubavnice,Zrtva je je supruga i vanbracni sin.On lijepatraktivan i slavan a ljubavnica jos atraktivnija bomba i tu im nije bilo spasa.Sta su zakuvali moraju da uzivaju kako god gorko bilo.ovdje su svi u pravu i niko u prvau nije.Najbolje im je da sve jedni drugima priznaju i oproste i nastave sa sudbinom koja im je dodijeljena.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti