Epilog posle 14 godina: Odluka suda je da Miroslav Ilić i Devin Antonović....

Epilog posle 14 godina: Odluka suda je da Miroslav Ilić i Devin Antonović....

Autor: | 26/05/2022

5

Miroslav i Devin konačno saznali istinu

Porodična saga u kojoj su glavni likovi Miroslav Ilić i Mirjana Antonović, a zaplet se vrti oko nepriznatog sina Devina, dobila je svoj epilog. Nakon dugogodišnjeg suđenja stigla je i konačna presuda koju je Mirjana saopštila putem svog Fejsbuka. 

Pročitajte: Kada mu je bilo 18 meseci Miroslav mu je priredio iznenađenje - Devin priznao koji dar od oca i danas nosi sa sobom

Mirko Tabašević

 

Prema njenim rečima, danas je stigla sudska odluka kojom je potvrđeno da Miroslav i Devin jesu otac i sin.

- Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom - napisala je Mirjana i dodala: 

- Ovo nije samo naša pobeda, već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana - zaključila je ona. 

Pročitajte: Miroslav Ilić jasan po pitanju vanbračnog sina - Devin ima samo jednog oca, a to je...

printscreen

Komentari (5)

Loading
Zlata 19:24 26.05.2022
Odgovori

Mene je otac priznao kad sam bila stara 3 godine.Čitala sam samo naslove,sve do danas o Devinu.Mi,nečija deca želimo samo istinu.Razumem ga.Ne osuđujte sina.Sada će naći svoj mir.Nažalost,očeve nismo mogli birati.

Tijana 06:32 27.05.2022
Odgovori

Ne razumem sta, ova zena slavi?! On ne zeli Devina za sina, ne zanimaju ga geni! Na zalost tako je!

Poaro 04:02 28.05.2022
Odgovori

Ova žena je opasno poremecena uvalila dete drugom coveku cekala da umre 25 g uzela I potrosila nasledstvo pa dosla da trazi ocinstvo I novo nasledstvo.Da kopilani niko vam nije kriv sto su vam majke rave.

Natasa 18:39 28.05.2022
Odgovori

BRAVO,Radujte se ,a Miroslav nek ne znam sta.Sramota za njega! Uživajte,živi i zdravi bili!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti