Drama Kaline Kovačević trajala je nedeljama, glumica doživela kliničku smrt: Samo sam mislila šta će biti sa mojim detetom

Drama Kaline Kovačević trajala je nedeljama, glumica doživela kliničku smrt: Samo sam mislila šta će biti sa mojim detetom

Autor: | 21/03/2022

0

Borba Kaline Kovačević trajala je danima

Glumica Kalina Kovačević ovih dana uživa u zasluženim pohvalama zbog uloge koju je ostvarila u novoj predstavi Narodnog pozorišta, „Godine vrana“, a pre deset godina život joj je „visio o koncu“. 

‒ Tri dana nakon što sam rodila Mionu dobila sam sepsu, inficirala mi se materica ‒ ispričala je Kalina u emisiji „Balkanskom ulicom“. 

Pročitajte: Borba Kaline Kovačević bila je nikad veća, glumica otvorila dušu

Boško Karanović

 

‒ Šest nedelja sam provela u bolnici. Beba je bila u boksu. Nisam mogla da je dojim pošto sam bila na teškim antibioticima. Taj period pamtim kao jedan od najstrašnijih ‒ priznaje Kalina koja je u 27. godini, posle burne reakcije na lek koji je primila, doživela kliničku smrt. 

‒ Kroz glavu mi je prošao čitav moj život u slikama, i nisam se plašila. Pomislila sam šta će biti sa mojim detetom, a posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i kao ličnost. 

Životna borba Kaline Kovačević naučila ju je samo jedno 

Osim toga, pošto je pet meseci morala da miruje zbog održavanja trudnoće, a kasnije se još dva meseca borila sa sepsom, kao posledica dugotrajnog ležanja pojavila se voda u kuku. Na kraju je bukvalno iznova učila da hoda. 

Pročitajte: Glamurozno venčanje Kaline Kovačević - Izbor kume nas je šokirao

Miša Obradović

 

‒ Znam šta je nemoć i zato cenim ono što imam danas ‒ priznaje.

Uprkos lošem iskustvu na porođaju, nije imala dilemu treba li da rodi još jedno dete

‒ Ja sam jedinica i znam koliko je to teško. Veliko je bogatstvo imati brata i sestru i srećna sam što će Miona i Anika kroz život biti jedna uz drugu ‒ kaže Kalina, uz koju su sve vreme bili roditelji Liljana Blagojević i Siniša Kovačević

Pročitajte: Unuka Ljiljane Blagojević je kao med, prve fotografije Kalinine starije ćerke oduševile javnost (foto)

Miša Obradović

 

I drugi porođaj bio je traumatičan. Beba je odlučila da se rodi dva meseca ranije, a njena majka je morala na hitan carski rez. 

‒ Tada sam shvatila šta znači zanemeti od bola, jer nisi ugrožen ti, već biće kojem si podario život. 

Posle svega glumica ima samo jednu poruku: „Rodila sam dva borca, dve prelepe devojčice. Radujemo se životu.“ 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti