Najnežnije reči Kalina Kovačević sačuvala je za današnji dan: Od prvog trena tvog života bila si suočena sa velikom borbom...

Najnežnije reči Kalina Kovačević sačuvala je za današnji dan: Od prvog trena tvog života bila si suočena sa velikom borbom...

Autor: | 01/06/2021

0

Ćerka Kaline Kovačević proslavlja drugi rođendan

U porodičnom kalendaru Kaline Kovačević 1. jun zauzima posebno mesto. Na današnji dan pre dve godine svet je ugledala njena mlađa ćerka, koju je dobila sa Vladimirom Rekovićem

Zbog problema kroz koje je prolazila u trudnoći, kao i činjenice da se Anika rodila dva meseca pre termina, poznata glumica sa posebnom emocijom doživljava prvi dan juna.

Pročitajte: Kalina Kovačević je žena sa puno obaveza - Ipak, uz njihovu pomoć sve je mnogo lakše!

 

 

„Od prvog dana tvog života bila si suočena sa velikim izazovima i ogromnom borbom. Iako je sve bilo pod velikim znakom pitanja, moja vera da sve mora biti dobro i tvoja hrabrost i upornost da se boriš i preživiš dovele su do toga da danas u radosti proslavljamo tvoj drugi rođendan. Ti si majkin ponos i ja znam da si ti posebna. Ti znaš da ću za tebe i tvoju sestru prevrnuti svet ako treba. Tvoj i njen osmeh su mi najvažniji. Budi mi radosna, voljena, svoja i slobodna. Samo slobodan čovek je živ čovek. Voli te tvoja majka mnogo više nego što ovaj svet to može da oseti i spozna. Srećan ti rođendan. mila moja Anika“, napisala je Kalina na „Instagramu“ uz fotografiju male slavljenice.

Kalina je više puta otvoreno govorila o problemima koji su pratili obe njene trudnoće, a sve kako bi bila podrška ženama koje prolaze kroz slične situacije.

Pročitajte: Ćerka Kaline Kovačević stigla na svet - Glumica se porodila

Miša Obradović

 

‒ Tri dana nakon što sam rodila Mionu dobila sam sepsu, inficirala mi se materica, bila sam šest nedelja u bolnici. Beba je bila sa mnom, ali u boksu, jer dete nisam mogla da dojim jer sam bila na teškim antibioticima. To mi je veoma stresan period u životu. Kada sam doživela kliničku smrt i odreagovala na neki lek, u glavi mi je prošao čitav moj život kroz slike i nisam se plašila. Prošlo mi je u glavi šta će biti sa mojim detetom i posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i ličnost – ispričala je jednom prilikom glumica.

‒ I u drugoj trudnoći desio mi se problem, porodila sam se dva meseca ranije. Hitan carski rez. Želim da pozdravim sve sa neonatologije, oni su zaslužni što smo svi na okupu. Znam šta znači zanemeti od bola jer nisi ugrožen ti, već biće kome si podario život i za koje si se toliko borio. Ali idemo dalje, rodila sam dva mala borca, dve prelepe devojčice i radujem se životu – otkrila je nedavno gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom“.

 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti