Kalina Kovačević otkrila istinu o RAZVODU roditelja: Ne želimo senzaciju, imajte poštovanja prema njihovim godinama

Kalina Kovačević otkrila istinu o RAZVODU roditelja: Ne želimo senzaciju, imajte poštovanja prema njihovim godinama

Autor: | 05/04/2023

1

Kalina Kovačević otkrila istinu o razvodu roditelja

Dramski pisac Siniša Kovačević nedavno je objavom na Tviteru podigao veliku prašinu, ostavši nedorečen da li se ironično osvrnuo na društveno-politička dešavanja ili je komentarisao porodičnu situaciju.

„Jutros sam pred dva svedoka i pred tadašnjom ženom (došao komšiluk na kafu) izjavio da više nisam oženjen i sad sam slobodan čovek. Rekao sam vrlo glasno i otresito da je sve što je stečeno samo i isključivo moje. Čujem da to može i tako. Slobodanke, izvolite u DM”, naveo je Kovačević u svojoj objavi. 

Pročitajte: Više nisam oženjen, sve stečeno isključivo je moje - Siniša Kovačević posle 40 godina braka sa Ljiljanom Blagojević objavio RAZVOD

ATA Images

 

Kovačević i njegova supruga, glumica Ljiljana Blagojević, nisu komentarisali buru koja se podigla u javnosti, ali je to umesto njih učinila ćerka Kalina

 

„Neću da ulazim u to kome i zašto u medijima odgovara da razvodi moje roditelje. Dugo sam razmišljala da li da se oglasim, jer znam da će se i od ovog napraviti senzacija, ali sam osetila potrebu da zaštitim svoje roditelje. Moji roditelji su zdravi, srećni i dalje u braku. Tužno je što uopšte moram da se ovakvin temama bavim. Imajte poštovanja prema njihovim godinama, karijerama i njihovom braku“, napisala je Kalina na Instagramu i stala na kraj spekulacijama.

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti