Unuka Ljiljane Blagojević je kao med, prve fotografije Kalinine starije ćerke oduševile javnost (foto)

Unuka Ljiljane Blagojević je kao med, prve fotografije Kalinine starije ćerke oduševile javnost (foto)

Autor: | 10/01/2022

0

Unuke Ljiljane Blagojević su preslatke 

Ljiljana Blagojević često ističe da su joj unuke Miona i Anika centar sveta i da obožava da provodi vreme sa njima, ali do sada nismo bili u prilici da ih zajedno vidimo u javnosti. Božićno izdanje emisije „Praktična žena“ bila je idealna prilika da proslavljena glumica predstavi stariju devojčicu, desetogodišnju Mionu.

‒ U našoj kući Miona je uvek položajnik, ona „džara“ vatru ‒ otkrila je Ljiljana, a devojčica je dodala da za to uvek dobija poklončić, čokoladu ili nešto slično, kao i da je deda Siniša taj koji joj ispunjava sve želje.

Pročitajte: Unuke Ljiljane Blagojević su bakina najveća podrška, uz njihovu pomoć sve je mnogo lakše

Praktična žena Promo

 

Na porodičnoj trpezi u vreme praznika obavezna je domaća supa, koja se još ujutru pristavi, bareno meso, sos, glavno jelo i na kraju neki slatkiš.

‒ Često mi kažu: „Pa vi ste normalni, živite kao svi ostali“ ‒ ispričala je Ljiljana Blagojević, jedna od naših najcenjenijih umetnica.

‒ Zvezde o kojima čitamo su tamo negde. Mi smo mala zemlja, mali je ovo prostor. Dobro je dok možemo da živimo opušteno; da idemo u prodavnicu, na pijacu, da se šetamo sa decom. Svaka izolovanost vodi do usamljenosti, a čovek je socijalno biće i mora da se druži i da ima prijatelje.

Pročitajte: Najnežnije reči Kalina Kovačević sačuvala je za današnji dan - Od prvog trena tvog života bila si suočena sa velikom borbom

Petar Đorđević

 

Dodala je da, budući da njen suprug Siniša Kovačević, sa kojim je u braku bezmalo četiri decenije, ne voli da putuje, ona svet obilazi sa drugaricama.

‒ Uzmemo rentakar i „zujimo“. Na taj način upoznajemo ljude i kulturu jedne zemlje, ali i njihovo kulinarstvo.

Instagram

 

Unuke Ljiljane Blagojević su prave mudrice 

Devojčica, koja likom podseća na mamu Kalinu i baku Ljiljanu, otkrila je da ne želi da krene njihovim putem. Plan joj je da postane arhitekta i već sada pohađa školicu za mlade arhitekte. Iako je baka u svemu podržava, napomenula je da je još rano za donošenje konačne odluke, tim pre što je i Kalina govorila da će studirati psihologiju, pa je upisala glumu.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti