Kalina Kovačević: Želim još dece

Kalina Kovačević: Želim još dece

Autor: | 15/10/2011

0

Glumica Kalina Kovačević nedavno se, posle godinu dana medijske pauze, pojavila na premijeri filma "Miris kiše na Balkanu" u kome tumači jednu od glavnih uloga. U intervjuu za jedan dnevni list, lepa glumica i novopečena majka najavljuje povratak glumi i poručuje da, i pored rizične trudnoće i teškog porođaja, želi da ima još dece.
- Oduvek mi je bilo žao što sam jedino dete i, bože zdravlja, nadam se da će moja kćerkica Miona imati još braće i sestara. Iako sam imala veoma težak porođaj, ne odustajem od namere da imam troje dece. U Srbiji ionako vlada bela kuga, mladi se teško odlučuju na više dece. Nadam se da će se to promeniti jer nas u Srbiji svakim danom ima sve manje.

Na pitanje da li posle kćerke ona i suprug Rade Ćaldović priželjkuju sina i koliko joj u odgajanju Mione pomažu roditelji Siniša Kovačević i Ljiljana Blagojević, dvadesetosmogodišnja glumica odgovara:
- Najbitnije je da je dete živo i zdravo, a kog će pola biti potpuno je svejedno. To isto misli i moj suprug. Posle konstantnog ležanja punih pet meseci zbog održavanja rizične trudnoće, ne mogu da vam opišem koliko mi prijaju šetnje kejom. Iskoristila sam ovo malo lepih dana u oktobru, pa sam često sa kćerkicom bila na svežem vazduhu. U odgajanju i brizi oko bebe imam maksimalnu podršku supruga i roditelja. Iako i oni imaju dosta svojih profesionalnih obaveza, zaista mi mnogo pomažu i na njih uvek mogu da se oslonim. Naravno, tu su i naši kumovi. Fudbaler Nenad Milijaš i suprug Rade su prijatelji i kumovi još iz detinjstva, dok je moja kuma moja najbolja drugarica Biljana, s kojom sam išla u osnovnu školu i gimnaziju. Njihova podrška mi mnogo znači.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti