Kalina Kovačević: Uspešno balansiram majčinstvo i karijeru

Kalina Kovačević: Uspešno balansiram majčinstvo i karijeru

Autor: | 25/01/2012

0

Glumica Kalina Kovačević Ćaldović planira ove godine da se maksimalno posveti poslu i snimanjima nakon prošlogodišnje pauze koju je napravila zbog trudnoće. Talentovana glumica je od prošlog jula mama, ovih dana je neprestano na pozorišnim probama, a kaže da joj je želja da se ove godine vrati i na male ekrane.
- Iako će mi 2011. godina ostati u sećanju kao najznačajnija u životu zbog činjenice da sam postala majka, radujem se i tekućoj godini. S obzirom na to da sam prošle godine pauzirala, ove planiram da se vratim poslu i snimanjima - kaže Kalina.
Nakon svih praznika s početka godine ona je uglavnom u pozorištu i igra na sceni i proba za nove komade. Inače, Kalina se svojim pozorišnim ulogama vratila tri meseca nakon porođaja, a publika je može videti u predstavama „Velika drama“, „Prizori egzekucije“, „Maratonci trče počasni krug“, „Instant“…
Život kćerke našeg čuvenog reditelja Siniše Kovačevića i glumice Ljiljane Blagojević, promenio se otkada je prošlog jula postala majka. Njena svakodnevica iziskuje više obaveza i odgovornosti oko njene šestomesečne kćerkice Mione, što joj uz pomoć supruga, sportskog menadžera Radeta Ćaldovića, kako sama kaže, ne pada teško.
- Smatram da bi oba roditelja trebalo da učestvuju u odgajanju deteta, baš kao što je i u našem domu. Imam maksimalnu podršku supruga, kao i on moju. Naravno da mi je sreća mog deteta najvažnija, ali mislim da je greška da majke onog momenta kada dobiju decu zapostave svoj posao, prijatelje i karijeru. Smatram da sve može da se stigne. Samo je stvar u dobroj organizaciji. Zato mi ne pada teško da balansiram majčinstvo i karijeru, što nije slučaj s mnogim ženama.
Kalina se 27. februara prošle godine udala za Radeta Ćaldovića sa kojim se pre toga zabavljala dve godine, a kruna njihove ljubavi jeste kćerkica Miona.
- Rano je da se zaključuje na koga liči mala Miona, ali moglo bi se reći da je tatina kćerka. Uglavnom svi kažu da liči na tatu - priča glumica i dodaje da joj suprug i te kako pomaže oko podizanja jedinice. Kako kaže, za sada je rano da razmišljaju o još jednoj bebi i novom proširenju porodice.

Izvor: Blic

Foto: Bazar

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti