Veliki korak: Laura Mikić na životnoj prekretnici, Snežana Dakić van sebe

Veliki korak: Laura Mikić na životnoj prekretnici, Snežana Dakić van sebe

Autor: | 03/02/2022

0

Laura Mikić, ćerka Snežane Dakić i njenog bivšeg supruga Vladimira Mikića, uskoro će napuniti 16 godina, a pred njom je već veliko životno iskušenje.

„Lepo je kad vam dete poraste, pa postane životni saputnik. Baš to ‒ na putu životnog razvoja i njenog i mog! Ne ni drugarica, ni cimerka, nego saputnica u razvoju i promenama kroz koje obe prolazimo, kroz koje nas život nosi, koje moramo da osvestimo, prihvatimo i prevaziđemo“, nedavno je napisala Snežana na svom profilu na „Instagramu“ pored fotografije sa ćerkom. 

Pročitajte: Laura Mikić nije smela u Mikinu školu, Snežana Dakić priznaje - Nisam je pustila, svi ti odnosi su mi poremećeni

Laura Mikić u sasvim novoj ulozi 

Ove godine Snežana je provela nekoliko prelepih dana u Egiptu gde je birana nova mis Srbije. Društvo joj je pravila ćerka koja je na prelepoj egzotičnoj destinaciji prvi put profesionalno stala ispred fotoaparata. 

‒ Laura je pozirala u kolekciji Bate Spasojevića sa u tom momentu još uvek aktuelnom mis Srbije Andrijanom Savić. Ovaj divni ambijent egipatskog rizorta podsetio me je na izbor „Supermodel of the world“ u Majamiju, davne 1997. godine. Tom prilikom intervjuisala sam novo lice Adrijanu Limu, koja je sa 14 godina bila predstavnica Brazila. Evo sada Laure sa petnaest i po. Divne uspomene i divna sadašnjost! Hvala životu, hvala Bogu, hvala kosmosu ‒ otkrila je ponosno Snežana Dakić i novim fotografijama pokazala kako se Laura snašla u ulozi modela. 

Pročitajte: Laura Mikić priznala kako podnosi popularnost svoje majke

Ostaje da vidimo da li će ova preslatka mlada dama izabrati modeling kao životni poziv. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti