Iskrena do kraja: Većina majki ćuti i krije istinu, ali ne i Snežana Dakić

Iskrena do kraja: Većina majki ćuti i krije istinu, ali ne i Snežana Dakić

Autor: | 07/05/2021

0

Ćerka Snežane Dakić Laura proslavila je 15. rođendan, a voditeljka je po prvi put odlučila da na malo drugačiji način čestita svojoj najvećoj ljubavi njen najvažniji dan u godini. Iskrena, emotivna i više od svega ponosna na svoju ćerku, Snežana je objavila dirljiv post. 

"Lepo je kad vam dete poraste, pa postane životni saputnik. Baš to - na putu životnog razvoja i njenog i mog! Ne ni drugarica, ni cimerka, nego saputnica u razvoju i promenama kroz koje obe prolazimo, kroz koje nas život nosi, koje moramo da osvestimo, prihvatimo i prevaziđemo.

Na putu saznanja i pobede nad monotonijom, rutinom, nad banalnošću i trivijalnošću koju nam savremenost nameće... Laurin 15. rođendan mi je nekako veliki! Znam da nije punoletna, ali je velika devojčica, devojčurak.

Pročitajte: Snežana Dakić se vraća njemu, javnost oduševljena!

 

 

Meni je najteži deo u materinstvu bio kad je Laura bila sasvim mala, jer je uvek bila karakterno i svojeglavo dete, koje se teško povinovalo. Sve što se mora nije prihvatala, a sve što se ne sme, e to je htela!

Uostalom, zar nisu takva mnoga radoznala deca?! Sa njima je uvek teže, jer imaju jaku “slobodnu volju”, koju treba ispoštovati, a u isto vreme i vaspitati dete, ne slomiti mu ličnost i sačuvati ga od raznih opasnosti.

Pa posle toga - težak je bio period oko razvoda. Tada je imala osam, devet godina i bila je jako ljutita i - u stalnom otporu. A sada, kad je razumna i zrela, mnogo lakše se sporazumevamo. Mnogo se bolje razumemo i lepo se slažemo. Nadam se da će nam u razumevanju i slozi proteći i predstojeće “lude godine”.

Pročitajte: Snežana Dakić za HELLO! - Želela sam nezavisnost od svega – od opšteg ukusa, poslodavaca, muškaraca, establišmenta

 

 

Volim moju divnu i talentovanu devojčicu i želim joj lep i srećan život. Potrudiću se da tome doprinesem, da se i sama menjam koliko bude potrebno, da se ne zaglavim u zastarelim uverenjima, u prevaziđenosti, potrudiću se da shvatim njeno vreme i njene potrebe, da je razumem i podržim. Da budem roditelj kakvog sam i sama želela da imam. Zar to nije divan cilj?!

Srećan nam naš značajan datum - 15. rođendan! Voli te mama", napisala je Snežana i objavila fotografiju sa ćerkom, koja izrasta u prelepu mladu damu. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti