Život u trendu: Zavirite u luksuzni stan Snežane Dakić u strogom centru Beograda FOTO

Život u trendu: Zavirite u luksuzni stan Snežane Dakić u strogom centru Beograda FOTO

Autor: | 18/04/2023

1

Dom Snežane Dakić ostaviće vas bez daha

Voditeljka Snežana Dakić vlasnica je luksuzne, ali i sa mnogo stila opremljene nekretnine u centru grada, koju deli sa ćerkom Laurom i umiljatim malim psom po imenu Pupi.

Raskoš se vidi već na ulazu u lepu predratnu zgradu, a do Snežaninog stana na prvom spratu stiže se kroz dugi, mermerom popločani hodnik.

Pročitajte: A mislilo se da su milioneri - Ovo je dom u kom su nekad bili srećni Snežana Dakić i Vladimir Mikić, da li verujete da su ovde živeli (FOTO)

Petar Đorđević

 
 

Ono što prvo pada u oči kada se otvore vrata Snežaninog stana su moderne tapete, kao i visoki prozori sa masivnim zavesama.

 

Centralno mesto zauzima prostrani dnevni boravak, povezan sa trpezarijom. Ugaona garnitura dekorisana je brojnim jastucima, a u sredini se nalazi nizak, masivan sto. Osećaj ušuškanosti i topline daju bogata biblioteka, koja zauzima ceo jedan zid, brojni ukrasni detalji, lampe, uramljene fotografije, umetničke slike, kao i mali klavir smešten u jednom uglu.

Pročitajte: Rekla mu je DA i dobila vilu u Diplomatskom naselju - U ovom luksuzu Bojana Rajić živi sa moćnim mužem i dva sina FOTO

Petar Đorđević

 

Petar Đorđević

 

U spavaćoj sobi “žene u trendu” dominira veliki bračni krevet, a tu je i sobni trenažer koji po potrebi služi za odlaganje tašni i garderobe. Snežanini ormani i cipelarnik ispunjeni su brendiranim odevnim komadima i sve je sređeno “pod konac”.

Pročitajte: Garderober Jelene Karleuše ima 250 kvadrata, saunu, stan za zaposlene, 500 pari cipele i najskuplju tašnu na svetu FOTO

Petar Đorđević

 

Kupatilo je moderno uređeno, a u kući u kojoj žive dve dame brojna ogledala, kao i police sa parfemima i kozmetikom, prosto se podrazumevaju.

Kuhinja je u kombinaciji belih i tamnih tonova, krase je tapete sa motivima cveća kao i, krajnje nesvakidašnje, crteži Milića od Mačve i Jelene Blečić.

Petar Đorđević

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti