Lepotica dana: Ćerka Snežane Dakić prvi put prošetala modnom pistom

Lepotica dana: Ćerka Snežane Dakić prvi put prošetala modnom pistom

Autor: | 06/11/2023

1

Ćerka Snežane Dakić oduševila na reviji

Snežana Dakić uvek je bila žena u trendu, a isti smisao za modu nasledila je i njena ćerka. Laura Mikić čak se okušala i kao manekenka – tokom beogradske Nedelje mode prvi put je prošetala pistom, i to na reviji Dragane Ognjenović.

Đorđe Tomić

 

Laura i ja u bekstejdžu. Ovoga puta ona je bila manekenka, a ja, kao i uvek – novinarka. Ali i ponosna mama. Ljubavi, bravo! Uvek uz tebe! Volim te”, napisala je ugledna voditeljka uz fotografiju sa ćerkom nastalu na licu mesta.

 

Laura je plenila na pisti, ne samo zbog manekenskog stasa. Plenila je u maloj crnoj haljini koja joj je stajala kao salivena, a Snežana zaista može da bude ponosna. U intervjuu za “HELLO!” letos nam je otkrila da ćerka ipak nema želju da nastavi njenim stopama:

Pročitajte: Ćerko, tek tada ćeš shvatiti... Snežana Dakić se javno obratila Lauri o kojoj je sama brinula godinama

 

‒ Krenula je u treći razred Treće beogradske gimnazije. Odličan je učenik i vrlo društveno osvešćena. Ne pokazuje želju za televizijom, niti za novinarstvom. Planira da studira Pravni ili Fakultet organizacionih nauka. Odlično govori engleski i nemački, a volela bi da se bavi manekenstvom dok se još školuje.

Đorđe Tomić

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti