Ćerko, tek tada ćeš shvatiti... Snežana Dakić se javno obratila Lauri o kojoj je sama brinula godinama

Ćerko, tek tada ćeš shvatiti... Snežana Dakić se javno obratila Lauri o kojoj je sama brinula godinama

Autor: | 30/08/2023

0

Voditeljka Snežana Dakić nikada nije krila koliko je ponosna na svoju jedinicu Laru koju je dobila u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem, ali se trudi da je drži što dalje od očiju javnosti. 

Tako na Instagramu retko kada okači fotografiju svoje naslednice, koju smo imali prilike da vidimo poslednji put u februaru, kada su majka i ćerka otputovale u Pariz.

Nebojša Babić

 

Laura danas ima 17 godina i izrasla je u pravu lepoticu, koja zajedno sa mamom živi život punim plućima. Kako je voditeljka ranije ispričala sedam godina se sama starala o njoj, a zatim se u Laurino odrastanje uključio i njen otac.

Pročitajte: 20 godina mlađi - Ovaj glumac osvojio je srce Snežane Dakić posle razvoda, svi ga znate iz popularne serije FOTO

- Tata se dosta uključio. I to je sjajno, s obzirom na to da sam se prethodnih sedam godina uglavnom o Lauri starala sama - ispričala je Dakićeva za “Story” pre dve godine i otkrila kako je izgradila odnos sa ćerkom.

- Trudim se da je usmerim u pravcu njenih talenata, ali i u smeru koji će joj pružiti lep i udoban život. Dala sam joj odličnu startnu poziciju, daleko iznad one koju sam ja imala. Nadam se da će je iskoristiti, a ja sam tu da je podržim i poguram.

Nebojša Babić

 

- Zahvaljujući društvenim kontaktima, za Lauru sam mogla da učinim neuporedivo više nego što su moji roditelji mogli za mene. Ipak, od nje očekujem da se bori i probija. Za sada je primerno dete i odličan đak, odgovorna je i pravična. Uostalom, kažu da se deca najbolje vaspitavaju sopstvenim primerom.

- Neprekidno se usavršavam, aktivna sam na više frontova, a i kad posla nema, dobro sam, jer je Laura svesna da tada mora da se prištedi i zaista je divno dete koje me uvek razume.

Pročitajte: Život u trendu - Zavirite u luksuzni stan Snežane Dakić u strogom centru Beograda FOTO

Voditeljka se danas na dirljiv način obratila svojoj Lauri, porukom koja je dirnula mnoge mame sjajnih devojčica.   

- Draga kćeri, da ti mogu dati jednu stvar u životu, dala bih ti mogućnost da se vidiš mojim očima, tek tada ćeš shvatiti koliko si posebna za mene - napisala je Snežana u objavi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti