Jelene nema i sve se menja: Novak u odsustvu supruge doneo radikalnu odluku, ovo mu neće oprostiti (foto)

Jelene nema i sve se menja: Novak u odsustvu supruge doneo radikalnu odluku, ovo mu neće oprostiti (foto)

Autor: | 02/02/2022

0

Ishrana Novaka Đokovića ponovo u centru pažnje

Novak Đoković danima boravi u Beogradu i očigledno mu prija da posle problema u Australiji bude sa porodicom od koje je tokom najvećeg dela godine daleko. Međutim, već dugo je razdvojen od supruge, koja je sa decom na javnosti nepoznatoj lokaciji.

Pročitajte: Ishrana Novaka Đokovića - Šarena činija sa superhranom, omiljeni doručak

Instagram

 

Pored roditelja je, izgleda, promenio način ishrane na kome Jelena toliko insistira. Da li je daljina učinila svoje pa se vratio staroj dobroj maminoj kuhinji?

‒ Oni, nažalost, retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dešavaju se i mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ja ne podržavam – izjavila je jednom prilikom Dijana Đoković.

Ishrana Novaka Đokovića u prvom planu 

Odnos između snaje i svekrve mogao bi dodatno da se iskomplikuje posle novih fotografija koje je na Instagramu objavio Novakov otac Srđan. Naime, slavni teniser sa roditeljima obilazi svetinje u Crnoj Gori, gde je, reklo bi se, u odsustvu supruge prekršio svoj strogi plan ishrane. Podsetimo, Novak je proteklih godina isključivo konzumirao vegetarijansku i hranu bez glutena.

Pročitajte: Ishrana Novaka Đokovića - Čarobni napitak koji mu je pomogao da postane jedan od najboljih svih vremena

Instagram

 

Međutim, u poslednje vreme je čak nekoliko puta bio u prilici da jede hranu koja sadrži gluten. Na dočeku u Budvi probao je uštipak s medom, što se može videti na fotografijama sa tog događaja, a na Žabljaku je s prijateljima jeo pitu, dok su se na stolu videli pršut i mnoštvo đakonija iz tog kraja kojima je, ruku na srce, nemoguće odoleti. Neki fanovi s pravom su se zapitali da li je počeo ponovo da jede meso.

Kada se nedavno porodica srela sa patrijarhom, ispred njih je bio sto prepun hrane koja se nimalo ne poklapa sa Novakovim uobičajenim režimom. Podsetimo, prvi reket sveta svojevremeno je otkrio da je iz ishrane izbacio gluten, mlečne proizvode i rafinisani šećer, a nešto kasnije i meso.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti