Uvredljive izjave, nesuglasice, ignorisanje... Ovako se Dijana i Srđan zaista ponašaju prema snaji Jeleni, slike iz Amerike ne lažu

Uvredljive izjave, nesuglasice, ignorisanje... Ovako se Dijana i Srđan zaista ponašaju prema snaji Jeleni, slike iz Amerike ne lažu

Autor: | 01/09/2023

0

Roditelji Novaka Đokovića jasni po pitanju snaje Jelene

Novak Đoković ruši sve pred sobom na US Openu i ne bi trebalo da ima većih problema na putu do finala. Pored brojnih navijača i poznatih ličnosti, u Njujorku ga ovog puta bodri i porodica.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Najviše pažnje izaziva supruga Jelena, naročito njen autfit, a videli smo i Stefanovu novu frizuru koja neverovatno podseća na tatinu iz mlađih dana.

 

Clive Brunskill/Getty Images

 

U boksu Đokovićevog tima primetili smo i Srđana i Dijanu. Roditelji prvog tenisera sveta sve češće na tribinama sede pored Jelene. Svi su nasmejani i raduju se njegovim pobedama, a ponekad su i zabrinuti kada ne ide sve po planu. No, ko pomno prati zbivanja u dinastiji Đoković, sigurno se bar jednom zapitao da li zajedničko uživanje u Noletovim mečevima znači da je među njima sve u redu.

Da li su dve strane – roditelji i supruga – prevazišle sve nesuglasice ili ih nikada nije ni bilo?

Profimedia

 

Kada je Novak prolazio kroz najveću krizu u karijeri, kolala je priča da njegova majka Dijana za sve probleme krivi snaju. Navodno, nikad nije podržavala njihov način života, posebno ishrane. Prilikom gostovanja u jednoj emisiji iznenadila je javnost priznanjem da nije verovala da će se njen sin oženiti baš Jelenom. Rekla je da se ona i Srđan ne slažu u svemu što je u vezi sa vaspitavanjem unuka, ali se ne mešaju.

Pročitajte: Kraljica majka - Dijana Đoković uživa na letovanju kod sina Marka i tajanstvene snaje Brazilke

‒ Stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Ponekad dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam – otkrila je Dijana.

Youtube printscreen

 

Naravno, svaka porodica ima neka pravila, a Novak i Jelena drže se svojih. Sve se to zaboravlja kada se on nađe na terenu. Tada mu je potrebna podrška najbližih, a sigurno je srećan kada vidi kako supruga i deca sede pored roditelja, pa nasmejani i zagrljeni, svi zajedno i svim srcem, navijaju za njega.

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti