Gde je Igor Kojić nestao posle razvoda: Izbrisao Severinu, okrenuo se veri i uživa samo u muškom društvu (foto)

Gde je Igor Kojić nestao posle razvoda: Izbrisao Severinu, okrenuo se veri i uživa samo u muškom društvu (foto)

Autor: | 31/01/2022

0

Gde je Igor Kojić posle razvoda od Severine

Zvaničnim saopštenjem koje je u avgustu prošle godine uputila javnosti Severina Vučković definitivno je stavila tačku na šestogodišnji brak sa Igorom Kojićem.

‒ Odluku o razvodu doneli smo zajednički i sporazumno, te je nećemo dodatno komentarisati, kao što nismo komentarisali ni našu razdvojenost. Posvećenost sinu i borba za starateljstvo u mom su punom fokusu proteklih dvadeset meseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta.

Pročitajte: Najnovije fotografije - Igor Kojić se posle razvoda od Severine okrenuo njoj

Miloš Nadaždin

 

Šest meseci kasnije, na Igorovom profilu na Instagramu nema više ni jedne fotografije sa Severinom, ali je ostavio dve sa njenim sinom Aleksandrom, što potvrđuje reči njegovog oca Dragana Kojića Kebe koji je nedavno izjavio da im dečak veoma nedostaje.

Pročitajte: Kebu slomile emocije, kroz suze priznao sve što mu je na duši - Severina i Igor su prošlost, ali Aleksandar mi strašno nedostaje

Instagram

 

Nakon što je skinuo burmu, Igor se povukao u okruženje porodice i najbližih prijatelja. Na društvenim mrežama nije preterano aktivan, osim što povremeno objavi neku fotografiju sa ocem. Instagram beleži da često obilazi manastire, kao i popularne beogradske restorane, gde se, nasmejan i raspoložen, može sresti sa prijateljima.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti