Ljubav koja se ne meri lajkovima: Istina o razvodu Igora i Severine (foto)

Ljubav koja se ne meri lajkovima: Istina o razvodu Igora i Severine (foto)

Autor: | 03/06/2020

0

Igor i Severina Kojić u aprilu su proslavili petu godišnjicu ljubavi, a onda je, izgleda, sve krenulo nizbrdo. Par je donedavno izgledao srećno i zaljubljeno, a ljubav i emotivne momente podrške delili su i na društvenoj mreži „Instagram“. Ipak, taj momenat deljenja intime odnedavno je izostao. Sve to navelo je na razmišljanje fanove i pripadnike „sedme sile“ da je između Severine i Igora Kojića došlo do emotivnog kraha i da je razvod na pomolu.

Sumnje je dodatno podstakla činjenica da se Igor i Severina Kojić više ne prate na „Instagramu“, na kome su od prvog dana braka pratili samo jedno drugo.

Pročitajte: Još jedan dokaz da su glasine istinite ‒ Severina i Igor Kojić se razvode?

Igor i Severina Kojić u zagrljaju - Kebin sin objavio sliku sa suprugom

Ipak, situacija porodice Kojić polako se vraća u normalu. Igor je svojim aktivnostima na društvenim mrežama svima dokazao koliko voli suprugu i da na njihovu ljubav ništa ne može da utiče.

‒ Ljubav koja se ne meri „likeom“ i „followom“. Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu ‒ napisao je sin poznatog pevača Dragana Kojića Kebe ispod romantične slike sa suprugom.

Pročitajte: Severina i Igor Kojić – Da li je sudbina spojila ovaj par?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic) дана 2. Јун 2020. у 7:36 PDT

Pratioci poznatog para s radošću su dočekali ovu vest, pa su ispod fotografije vidljivi mahom pozitivni komentari.

‒ Ljubav uvek pobedi ‒ pisali su obožavatelji, iako se Kojićeva lepša polovina nije oglašavala ovim putem, ni preko svog, ni preko suprugovog profila.

Pročitajte: Trač ili je ljubavi zaista došao kraj - Igor i Severina Kojić više ne žive zajedno!?

Severina pod velikim stresom - Pevačici je neophodan mir

Pripadnici domaćih medija navode da je od početka pandemije Severina boravila u porodičnoj kući Kojića na Bežanijskoj kosi. Problem među supružnicima nastao je kada je, kako mediji navode, Severina iznajmila stan na Novom Beogradu. Želela je mir, gde može da sredi misli, jer je u poslednje vreme pod velikim stresom zbog sina, koji je sada sa ocem Milanom Popovićem. Sudeći po novinskim napisima, Igor se sa tim nije složio. Njihov razdvojeni život navodno je pokrenuo priču o razvodu, o kome se do sada supružnici nisu oglasili.

Pročitajte: Severina u pratnji supruga predala sina Milanu Popoviću (video)

Keba i Olivera u ratu sa Severinom?

Kako su preneli skoro svi domaći mediji prethodnih dana, Severina je ovom odlukom posebno povredila svekra Dragana i svekrvu Oliveru.

– Pevačica mu je objasnila da voli i njega i njegovu suprugu. Ali da smatra da ipak svako treba da ima svoj mir. Ona je tokom karantina shvatila da joj nedostaje sloboda. Kao i da više ne može da živi sa svekrom i svekrvom. Keba je čak i Igoru rekao da ne razume Severinu i da se on oseća povređeno jer su se sve vreme trudili da se oseća lepo i ugodno ‒ navodi izvor blizak porodici za „Alo“.

Možda je još jedan dokaz da su navodi o razvodu istina novi potez porodice Kojić, koji snajku više ne prati na društvenim mrežama. Keba je obrisao fotografije sa snajkom, čak i snimak na kome je u novembru podržao Severininu u borbi za starateljstvo. Pevačica na svom profilu još uvek ima neke fotografije sa Draganom i Oljom, ali je novije nedavno obrisala.

Pročitajte: Severina Kojić majka je koja pati, a ovaj snimak će vas duboko dirnuti! (video)

 

Komentari (0)

Loading
Violeta Vasiljević ATA Images, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti