Želim mu svu sreću ovog sveta: Igor ponovo zaljubljen, Severinin stav jasan, poručila mu samo jedno

Želim mu svu sreću ovog sveta: Igor ponovo zaljubljen, Severinin stav jasan, poručila mu samo jedno

Autor: | 17/01/2023

0

Severina bivšem mužu poslala jasnu poruku

Vest da je Igor Kojić posle razvoda od Severine ponovo zaljubljen obišla je region munjevitom brzinom. Sada je već svima poznato da je sin Dragana Kojića Kebe otpočeo vezu sa mladom glumicom Teodorom Bjelicom sa kojom je trenutno na romantičnom zimovanju na Kopaoniku.

Pročitajte: Ko je nova devojka Igora Kojića? Vanbračna ćerka Miroslava Lazanskog nikada nije upoznala oca - U školi su me zadirkivali zbog tate

Instagram

 

O novoj ljubavi svog bivšeg muža Severina se još ne oglašava, ali se sećamo njenih reči kojima ga je posle razvoda ispratila iz svog srca, doma i života.

- Odluku o razvodu doneli smo zajednički i sporazumno, te je nećemo dodatno komentarisati kao što nismo komentarisali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za starateljstvo u mom su punom fokusu proteklih dvadeset meseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti.

Robert Gaspart

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još