Najnovije fotografije: Igor Kojić se posle razvoda od Severine okrenuo njoj

Najnovije fotografije: Igor Kojić se posle razvoda od Severine okrenuo njoj

Autor: | 15/10/2021

2

Igor Kojić i Severina razvod nikada nisu komentarisali u medijima iako se već dugo spekuliše da je njihovom braku došao kraj. Poslednjih godinu dana nigde ih nismo viđali zajedno, otpratili su se sa društvenih mreža i svako je krenuo svojim životnim putem. 

Severina se pre nekoliko dana obratila pratiocima na „Instagramu“ i pokazala da je od bivšeg partnera Milana Popovića dobila novu tužbu, a na koverti se vidi da je adresirana na prezime Kojić. Da li to znači da su Igor i Severina i dalje u braku, niko nije potvrdio, a pevačica je fotografiju ubrzo obrisala sa mreža. 

Pročitajte: Tajna ljubav - Ovu poznatu glumicu Igor Kojić je ostavio zbog Severine

Promo

 

Bilo kako bilo, izgleda da su oboje nastavili svoj život, a posle Severine, Igor se sve više okrenuo veri. Sinoć se u pratnji roditelja Dragana Kojića i majke Olje pojavio na beogradskoj premijeri filma „Božiji čovek“.

Svečanu premijeru je svojim prisustvom upotpunio Njegova svetost, patrijarh srpski gospodin Porfirije koji je dao blagoslov za film „Božiji čovek“.

Promo

 

Igor je oduševljeno sa pratiocima podelio fotografije sa premijere, a nema sumnje da je uživao u filmu koji beleži sjajnu gledanost u Grčkoj.

Pročitajte: Igor Kojić se prvi put oglasio posle potvrde razvoda od Severine - Ovo će je baš zaboleti

Instagram

 

Poklon publici rediteljke Yelene Popović propraćen je ovacijama, a ostvarenje srpske rediteljke zabeležilo je enormni uspeh u Grčkoj, gde gotovo dva meseca  drži prvo mesto gledanosti i pogledalo ga je više od 300.000 gledalaca. Glavne uloge u filmu nose grčki glumac Aris Servetalis, američki superstar Miki Rurk, kao i ruski glumac, domaćoj publici poznat iz filma „Led“ Aleksandar Saša Petrov.

Instagram

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Nikola Radmanovac 03:35 17.10.2021
Odgovori

Znacin...Seve je tezak krs od ribe...Pa vidi njega..jbt...Mada tata ima love ko pleve..nije ona glupa..udaj razvedi...i samo cepa...Ustvari je i krs pevacica..jbg

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još