Koliko su se samo voleli, bili su kao jedno: Nikad viđene fotografije sa venčanja Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića

Koliko su se samo voleli, bili su kao jedno: Nikad viđene fotografije sa venčanja Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića

Autor: | 11/01/2022

0

Svadba Nataše i Dače bila je događaj godine

U julu 2006. godine medijska pažnja bila je usmerena ka Nataši Bekvalac i Danilu Ikodinoviću. Pop zvezda i jedan od naših najboljih vaterpolista svih vremena na večnu ljubav zakleli su se u „Crkvi svetog Nikolaja“ u Sremskim Karlovcima.

Pročitajte: Svadba Nataše i Dače dogodila se kada su se najviše voleli, ona je jedina znala tajnu

Story arhiva

 

Mladoženja je obukao klasično crno odelo i belu košulju, bez kravate, dok je mlada blistala u romantičnoj venčanici „Valentino“, za koju su upućeni tvrdili da vredi 20.000 evra. Po izlasku iz crkve, zvanice su sveže venčani par obasule laticama ruža, a zatim su se svi zaputili u poznati novosadski hotel, gde je upriličeno građansko venčanje.

Story arhiva

 

Svadba Nataše i Dače krila je veliku tajnu 

U tom trenutku niko osim mladenaca, kumova i Natašine mame nije znao da su njih dvoje već godinu dana u braku. Tajno su se venčali 2005. godine, posle Ikodinovićevog povratka iz Montreala, gde je naša reprezentacija na „Svetskom prvenstvu“ u vaterpolu osvojila zlato.

‒ Rekla sam Dači: „Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena.“ On mi je odgovorio: „Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će biti prerano“ ‒ pričala je kasnije Nataša Bekvalac, koja se prvi put udala u jednostavnoj beloj lanenoj haljini i „japankama“.

Pročitajte: Svadba Nataše i Dače oduševila javnost, mladinu venčanicu i dalje svi komenatrišu

Story arhiva

 

‒ Danilo je bio presladak u farmerkama, „japankama“ i beloj majici kratkih rukava. Trudili smo se da tu tajnu zadržimo za sebe, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, kad nismo bili tu, i našla foto-albume. Nije joj bilo mnogo potrebno da zaključi da su to fotografije sa našeg venčanja, ali nikome nije rekla.

Bilo kako bilo, godinu dana kasnije u prisustvu iste matičarke i kumova, Danilo i Nataša fingirali su potpisivanje venčanog lista jer nisu želeli da najbliže rastuže priznanjem da su se već venčali i to bez njihovog prisustva.

Story arhiva

 

‒ Znali smo da ni njegovi ni moji roditelji ne bi razumeli naš mali hir i da bi se mnogo naljutili, pa smo se poslužili „belim“ lažima ‒ otkrila je pevačica.

Ubrzo zatim porodica je postala bogatija za još jednog člana, ćerku Hanu, ali brak nije opstao. Nataša i Danilo razveli su se 2011. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti