Emotivna ispovest Danila Ikodinovića: Razvod od Nataše bio je bolan, normalan bi poludeo, uz Maju sam pronašao sebe

Emotivna ispovest Danila Ikodinovića: Razvod od Nataše bio je bolan, normalan bi poludeo, uz Maju sam pronašao sebe

Autor: | 13/04/2021

0

Danilo i Nataša razveli su se pre deset godina, a javnost i danas nagađa zašto su okončali brak, kao i u kojoj meri nekadašnji vaterpolista učestvuje u vaspitavanju njihove ćerke Hane.

Pročitajte: Nataša Bekvalac otkrila kog bivšeg supruga je najviše volela (foto)

Getty images

 

Gostujući u autorskoj emisiji Milana Kalinića „Preživeli“, proslavljeni sportista prisetio se teške saobraćajne nesreće koju je doživeo pre 13 godina kod vojvođanskog mesta Kać, kada je motorom udario u automobil i teško povredio desnu ruku. Posle svih loših trenutaka Danilo Ikodinović danas sa osmehom ističe da mu je supruga Maja Ognjenović pomogla da se psihički izbori sa posledicama i uticala na njegovo „konačno životno otrežnjenje“.

‒ Toj nesreći doprinelo je moje zezanje u kafani, alkohol, ono moje „ne može to meni da se desi“, neka nezadovoljstva, ali prvenstveno motor koji sam jako voleo da vozim. Istina je da sam vozio pijan, ne znam koliko sam tačno promila imao, ali svakako previše. To je bilo pred odlazak na „Evropsko prvenstvo“ u Malagu, malo smo se opustili u nekoj kafani. Uvek to kažem, hvala bogu da sam samo ja stradao, jer ne znam kako bih živeo da sam nekome oduzeo život ‒ iskren je Dača koji se prisetio detalja nesreće:

Pročitajte: Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović u zajedničkoj akciji - borba s pubertetom

K1 TV screenshot

 

‒ Poslednje čega se sećam je da sam krenuo iz Zrenjanina u Novi Sad, seo sam na motor, dao pun gas i preticao celu kolonu. Nasred puta je bio neki traktor. Sva krivica je apsolutno moja, to sam i na sudu rekao, međutim, taj traktor sa prikolicom nije smeo da bude na magistralnom putu. Ali, eto, splet okolnosti je presudio, „jugo“ je krenuo njega da pretiče, nije me čuo, a ja sam išao dvesta na sat. U toj mojoj brzini udario sam, bogu hvala, u zadnji deo auta, jer ne daj bože da sam ga udario u sredinu, prepolovio bih ga. Posle sudara odleteo sam 86 metara dalje u polje, to je otprilike veličina fudbalskog terena, jedva su me našli. Pao sam u neko đubrivo, a prilikom pada eksplodirala mi je karotida koja ide od ramena u mozak. Posle su mi rekli da je položaj tela sprečio da iskrvarim. Pre svega me je spasao Bog i moja fizička sprema, ali najbitniji su doktori koji su se stvarno oko mene jako potrudili. Bio sam u veštački izazvanoj komi mesec dana jer sam imao ozbiljne povrede i ruka mi je bila odvojena od tela.

Bivši vaterpolista otkrio je da je odmah kada se probudio iz kome odlučio da ne padne u depresiju, već da se bori, jer ima i za koga, Andreu i Hanu.

Pročitajte: Danilo i Nataša ponosni - Hana Ikodinović proslavlja 14. rođendan

Privatna Arhiva

 

 

‒ Kad sam se probudio i shvatio šta se desilo, video sam ruku u bezbroj zavoja, ali moje prvo pitanje je bilo: „Je l' još neko stradao?“ Bilo mi je mnogo lakše kad sam čuo negativan odgovor i bilo mi je u glavi da sam sam sebe doveo do tog stanja i da moram da se izvadim iz toga kako znam i umem. Zapitao sam se, naravno, je li moguće da sam to sebi napravio. Danas po telu imam više od dva metra ožiljaka od nesreće ‒ iskren je Dača koji ne krije da se nadao da će moći da se vrati vaterpolu.

‒ U nesreći sam presekao svih pet nerava kojima mozak rukovodi rukom, ali nadao sam se da ću moći da je povratim dok sam bio u bolnici. Međutim, već po izlasku sam shvatio situaciju i da moram da se prebacim na drugi način razmišljanja. Otišao sam u Francusku gde sam imao četiri operacije, sada mogu da pomerim ruku iz ramena, ali za šaku su mi od početka govorili da je nemoguća misija da je pomeram. Onda shvatiš u kakvom si stanju i da maltene krećeš od nule. Nema više vaterpola, a ja sam samo to znao da radim. Imao sam neke pare, ali šta sad ću da kao postanem neki biznismen. To je vrlo teško psihofizičko stanje.

Danilo i Nataša - Velika ljubav, težak razvod

Getty images

 

Tokom oporavka uz njega je bila tadašnja supruga Nataša Bekvalac. U to vreme dosta se spekulisalo o tome da je nesreća doprinela trzavicama u njegovom braku sa pevačicom, međutim Dača je to sada demantovao.

‒ Trebalo mi je dosta vremena da raščistim neke stvari i taj život koji sam živeo pre nesreće. Ubrzo je usledio razvod sa Natašom, koji mi je bio težak, kao svakome ko prolazi kroz tako nešto. Mislim da nesreća nije mnogo uticala na naš razvod, već je to bilo pri kraju zbog mnogih drugih stvari. Svašta se tu pisalo i polemisalo, to mi je bilo najteže, jer sam non-stop bio po novinama. I normalan bi poludeo, a ne ja.

Pročitajte: Danilo Ikodinović ne može da sakrije ogromnu sreću, oglasio se na "Tviteru" (foto)

Ata Images

 

Posle razvoda, Ikodinović je uplovio u vezu sa odbojkašicom Majom Ognjenović, sa kojom je sada već pet godina u harmoničnom braku.

‒ Maja mi je puno pomogla. Ona je na početku tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam počeo da ozbiljnije shvatam život, uticala je na moje konačno otrežnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana. Ulila mi je sigurnost i uspeo sam da svu patnju i paučinu skinem sa sebe. Takođe me je približila veri, Bogu i sada često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osećam se mirnije. Ljubav pobeđuje sve na svetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najlepša stvar na svetu ‒ zaključio je Ikodinović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti