Ksenija i Saša Milošević Mare imaju ogroman razlog za slavlje

Ksenija i Saša Milošević Mare imaju ogroman razlog za slavlje

Autor: | 16/03/2021

4

Ksenija i Saša Milošević Mare uživaju u skladnom braku i ne kriju koliko se vole i koliko su srećni jedno pored drugog. Naš uspešni kompozitor i aranžer i njegova supruga, violinistkinja i koncert-majstor “Beogradske filharmonije” svoju ljubavnu priču započeli su 2010. godine. Danas isti kvaliteti čine esenciju njihovog braka, a centralno mesto u životu poznatih umetnika zauzima njihov sin Vanja.

Pročitajte: Saša Milošević Mare - Ja sam na prvom mestu otac, a posle sve ostalo

M.M./ATAImages

 

 

Ksenija i Saša Milošević ponosi su na život koji, uprkos svim poteškoćama, grade, a veliku podršku daju im i Sašini sinovi iz prvog vraka Ognjen Luka

- Vanja obožava braću, kao i oni njega, pravi je mezimac. Kada je Ksenija bila u drugom stanju, želela je da ima sina koji će voleti da se mazi, i ta želja joj se ispunila, pa je tako naš sin omiljen među starijom braćom - rekao je svojevremeno autor mnogih popularnih pop numera za "Hello!".

- Maretovi sinovi su mi mnogo pomagali u svim poslovima oko Vanje kada je još bio beba, a i danas su veoma brižni. S druge strane, veoma mi je značilo i iskustvo mog supruga, jer je Vanja meni prvo dete - iskreno je dodala tada i Ksenija.

 

 

Ksenija i Saša Milošević danas obeležavaju veliki dan 

A da je ljubav u njihovom domu najvažnija stvar, dokaz je i to što poznati par baš danas ima ogroman povod za slavlje. Naime, pre tačno osam godina, u njihovom stanu gde i danas žive, Ksenija i Saša Milošević zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav. Upravo taj stan, kako navodi "Grand online", bio je poklon mladencima od mladinog oca Bokija Miloševića.

Ono što je zanimljivo jeste da mlada nije morala da menja prezime, budući da joj je i devojačko isto kao i muževljevo, a da je sve "moralo" da bude u znaku Miloševića govori i to što je Mare za kuma uzeo glumca Andriju Miloševića. Mlada nije imala takav zahtev, pa je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva Tamaru, koja je zbog njihovog venčanja doputovala iz Grčke gde i živi.

Komentari (4)

Loading
Izi 17:24 17.03.2021
Odgovori

Sve idilicno.... samo se zaboravlja da je mlada rasturila brak gospodinu Milosevicu sa zenom sa kojom je imao veliku ljubav i koja se nije prekinula sa drugim brakom. Medjutim cela porodica prve Maretove zene je zavijena u crno zbog toga.

Persa 23:22 18.03.2021
Odgovori

Kako da ne,.... Jos da Anjica nije umesala prstice, pa da bude zaista kako ste napisali!!! 😅😅😅😅 Ne lazite, kakva ljubav, kakvi bakraci! 🤣🤣🤣

Гласам за љубав 15:03 05.05.2021
Odgovori

Праве љубави и опстају тако да је очигледно која љубав је права и искрена.А нико ником не може срушити нешто што је право пустите те примитивне приче.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti