Fotografija ne laže! Evo kakav odnos Hana zaista ima sa ocem Dačom Ikodinovićem FOTO

Fotografija ne laže! Evo kakav odnos Hana zaista ima sa ocem Dačom Ikodinovićem FOTO

Autor: | 16/06/2023

0

Iako su se rastali davne 2011. godine, Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović oduvek su se trudili da njihov razvod ne utiče na ćerku Hanu. Osim toga, nekadašnji vaterpolista ne zapostavlja roditeljske obeveze i aktivno učestvuje u svim segmentima života svog deteta. Štaviše, od same Hane više puta smo čuli da ima najbolje roditelje na svetu.

Instagram

 

Hana se pratiocima na Instagramu pohvalila kako ovaj kišni dan provodi s ocem. Napravila je selfi u kolima, a u uglu fotografije može se videti prepoznatljiva tetovaža nekadašnjeg sportiste.

Pročitajte: Godinama ih nismo videli zajedno - Ćerka Nataše Bekvalac u očevom zagrljaju, prizor će vas rasplakati FOTO

 

Tata verovatno nije bio raspoložen za slikanje, ali sigurni smo da se maksimalno potrudio da tmuran dan ispuni zabavnim aktivnostima u kojima je uživao sa ćerkom.

Instagram

 

Hana je svojevremeno objavila poruke koje dobija od roditelja, što je privuklo veliko pažnju javnosti. Zahvalila im se što je obasipaju pažnjom i ljubavlju i nesebično je podržavaju u svemu.

„Voli te ćale“, „Volim te najviše na svetu“, „Nigelitice, hoćeš na ručak sa mnom i Majom posle škole“, „Prelepa si“, „Ti si naša lepotica“, neke su od poruka koje su joj roditelji slali.

Pročitajte: Hana više nije mala - Ćerka Nataše Bekvalac pokazala dečka, a šta o tome misli mama

 

Podsetimo, Danilo Ikodinović je u braku sa Majom Ognjenović, a sa proslavljenom odbojkašicom odlično se slaže i Hana.

Korektan odnos danas vezuje i Natašu i Daču. Pop zvezda je više puta javno hvalila bivšeg supruga.

Pročitajte: Ipak je mamina ćerka - Evo kakav odnos Hana Ikodinović ima sa maćehom Majom Ognjenović, fotka sve dokazuje

− Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, u našem slučaju to je bio samo muško-ženski odnos, a sve ostalo valja, onda više nema nikakvih problema. Danilo nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu koja je puna razumevanja za sve to.

Dragan Klem

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti