Za ovo se živi: Sloboda Mićalović prvi put otkako se udala skupila hrabrost za veliki korak, mnoge žene joj zavide

Za ovo se živi: Sloboda Mićalović prvi put otkako se udala skupila hrabrost za veliki korak, mnoge žene joj zavide

Autor: | 22/11/2021

1

Glumica Sloboda Mićalović može se pohvaliti da je u 2021. godini obeležila jubilarni, 40. rođendan, ali i da je mnogo i uspešno radila.

Iza nje je, između ostalog, glavna uloga u televizijskoj seriji “Tajne vinove loze”, koja će imati i drugu sezonu, ali i zapažene pozorišne premijere, poput “Pučine” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Ipak, bilo je i ne baš prijatnih “epizoda”. Početkom jeseni potvrdila je da ima koronu ali je, srećom, uspela da pobedi bolest.

Pročitajte: Gotovo je - Glumica Sloboda Mićalović donela neočekivanu odluku, napušta ga posle 15 godina

Boško Karanović

 

Bilo kako bilo, na kraju godine, lepa glumica imala je pregršt razloga da sebe časti putovanjem na egoztičnu destinaciju, gde će nesmetano moći da se opusti i uživa. Supruga Vojina Ćetkovića ostavila je kod kuće, da čuva bliznakinje Veru i Milu, a ona se sa prijateljicom uputila na Malidive.

Bobine fotografije sa plaže, na kojima je u kupaćem kostimu i bez trunke šminke, oduševile su brojne pratioce na Instagramu, koji nisu štedeli komplimente:

Pročitajte: Kombinacija za nepoverovati - Glumica Sloboda Mićalović na večeri sa Džonijem Depom iznenadila smelim izdanjem (foto)

“Hvala prirodi i majčici Srbiji što nam daruje ovako lepe žene,” “Tako prirodna, tako lepa, šarmantna i mila,” “Predivna dama”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na profilu Slobode Mićalović.

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti