Da li znate ko su venčani kumovi Slobode i Vojina? Poznati su, uspešni i svima omiljeni

Da li znate ko su venčani kumovi Slobode i Vojina? Poznati su, uspešni i svima omiljeni

Autor: | 01/03/2024

0

Kumovi Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića su poznati glumci

Venčanje Slobode Mićalović i Vojin Ćetkovića, 12. maja 2008. godine u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, bilo je kruna ljubavi rođene šest godina ranije na snimanju filma „Zona Zamfirova”.

Boško Karanović

 

Sloboda, koja je u to vreme imala 26 godina, nosila je elegantnu venčanicu, a njen deset godina stariji suprug klasično odelo u teget boji.

Pročitajte: Glumac joj slomio srce, ministar ga zalečio - Prvoj ženi Vojina Ćetkovića utehu posle razvoda pružio je ovaj poznati političar

Venčanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića obeležile su brojne poznate zvanice, a u prvom planu bili su njihovi kumovi.

Boško Karanović

 

Sloboda je za kuma izabrala dragog prijatelja Nikolu Đurička, koji se pre nekoliko godina sa porodicom preselio u Ameriku.

S druge strane, Vojinu je kumovala koleginica sa klase Nataša Ninković.

Pročitajte: Vojin Ćetković otvorio dušu, problemi se samo nižu - Teško je sačuvati porodicu

Nataša i njen suprug Nenad Šarenac, kao i Sloboda i Vojin, deceniju i po kasnije i dalje održavaju divno prijateljstvo. Teško je zamisliti bilo koji važan povod za slavlje, a da njih četvoro nisu na okupu, pružajući uzajamnu ljubav i podršku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kumove veže mnogo toga, kako na profesionalnom, tako i na prijateljskom planu, a zajedničko im je i to što i jedni i drugi imaju blizance.

Nataša i Nenad imaju dva sina, Matiju i Luku, a Sloboda i Vojin dve ćerke, Veru i Milu.

Amir Hamzagić/ATAImages

 

Iako je od njihovog venčanja prošlo dosta vremena, o braku Slobode i Vojina ne zna se mnogo.

U intervjuima nerado pričaju o privatnosti, odajući tek poneki detalj o zajednički provedenom vremenu ili odgajanju dece.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti