Veliko slavlje u vikednici na Dunavu: Sloboda i Vojin sa poznatim prijateljima proslavili jubilarne rođendane (foto)

Veliko slavlje u vikednici na Dunavu: Sloboda i Vojin sa poznatim prijateljima proslavili jubilarne rođendane (foto)

Autor: | 23/08/2021

0

Rođendan Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković godinama važe ne samo za jedan od najlepših već i najskladnijih bračnih parova u našem javnom životu. Da među njima postoji neka „tajna veza“ odavno je jasno, a nije isključeno da se ona krije u datumu rođenja.

Iako se često ističe da je Vojin stariji od Slobode deset godina, malo ko je primetio da je njen rođendan 21. avgusta, a njegov dan kasnije, 22. Rođeni su u horoskopskom znaku Lava, na kraju dekade.

Aleksandar Čavić

 

Rođendan Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića okupio je poznate kolege i prijatelje

Ove godine oboje su stigli do „okrugle“ brojke; Sloboda je napunila četrdeset godina, a Vojin pedeset. Jubilarne rođendane proslavili su u njihovoj oazi u Čortanovcima, u društvu ćerki i najbližih prijatelja.

Vojin je, kao pravi džentlmen, odlučio da ostane u supruginoj senci, pa na njegovom profilu na „Instagramu“ nema ni naznaka da je obeležio važan datum, ali je zato Sloboda, uz snimak na kome poput devojčice uživa na ljuljašci, poručila: „Krštenica kaže četrdeset! Zahvalna na svemu, idemo dalje.“

Pročztajte: Sve emocije u jednoj slici: Sloboda Mićalović prvi put pokazala bliznakinje Veru i Milu (foto)

Mnogi su rođendan čestitali samo lepoj glumici, ali zato njihova kuma Nataša Ninković nije zaboravila da je i Vojin slavljenik, pa je oboma javno uputila najlepše želje.

Instagram

 

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti