Vojin Ćetković otvorio dušu, problemi se samo nižu: Teško je sačuvati porodicu

Vojin Ćetković otvorio dušu, problemi se samo nižu: Teško je sačuvati porodicu

Autor: | 05/04/2022

1

Porodica Vojina Ćetkovića svim silama se bori za opstanak u savremenom dobu 

Druga sezona serije „Tajne vinove loze“ počela je da se emituje na „Radio-televiziji Srbije“, a 38 novih epizoda pred gledaocima će biti svakog radnog dana u 20 sati.

Stara latinska izreka kaže „U vinu je istina“, ali serija o dve porodice vinogradara sa severa i juga Srbije svedoči o tome da je u vinu i mnogo tajni. I dok se deo porodičnih misterija razrešava počinje mnogo novih zapleta.

Pročitajte: Menjali biste stan u centru grada za ovaj raj - Porodica Vojina Ćetkovića na obali Dunava napravila je raj

Miša Obradović

 

Okosnica priče ostaje ljubav Vuka Tomovića i Vere Smiljanić, koji konačno žive pod istim krovom i pokušavaju da spasu porodicu.

‒ Njih dvoje treba nekako da usklade dva formirana života i dve formirane osobe, koje donose neke svoje priče. Biće ovo jedna veoma napeta sezona. Meni je bilo vrlo interesantno to da neće biti ničeg slatkog, već će biti baš strastveno i turbulentno ‒ navodi glumica Sloboda Mićalović, dok Vojin Ćetković misli da je veliki kvalitet serije u tome što prati odraz ovog vremena.

Pročitajte: Sve emocije u jednoj slici - Sloboda Mićalović prvi put pokazala bliznakinje Veru i Milu (foto)

Miša Obradović

 

‒ Kako u stvarnosti, tako i u seriji, teško je sačuvati porodicu, sve sile uprte su u to da se ona rasturi. Tako i Vuk i Vera prolaze kroz razna iskušenja, od prve do poslednje epizode ‒ ističe Ćetković.

Komentari (1)

Loading
Гангстон 17:57 07.04.2022
Odgovori

Неготин није на југу него на истоку Србије! Научите већ једном елементарне ствари!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti