Kombinacija za nepoverovati: Sloboda Mićalović na večeri sa Džonijem Depom iznenadila smelim izdanjem (foto)

Kombinacija za nepoverovati: Sloboda Mićalović na večeri sa Džonijem Depom iznenadila smelim izdanjem (foto)

Autor: | 21/10/2021

4

Stil Slobode Mićalović – odvažno i drugačije

Da nam je neko pokazao samo kombinezon od crne čipke, uz koji je iskombinovana bela majica bez rukava, i rekao da pogodimo ko se u tome pojavio u “Geozavodu”, na prijemu organizovanom povodom dolaska Džonija Depa u Beograd, sigurno ne bismo odgovorili – Sloboda Mićalović. Jednostavno, nismo navikli da jednu od naših najvoljenijih glumica na javnim događajima viđamo u ovakvim izdanjima, ali bi posle iznenađenja brzo usledio zaključak da joj ova mladalačka kombinacija odlično stoji.

Pročitajte: Sada je jasno od koga su nasledile lepotu - Ovo je majka Slobode i Dragane Mićalović (foto)

Boško Karanović

 

Veoma su zanimljive modne suprotnosti, kojima se Sloboda poigrala. Materijal je fin i svečan, a tregeri modelu daju sportsku notu. Providne pantalone potcrtavaju seksepil, dok bela majica kao da poručuje “neću da preteram s doterivanjem”.

Pročitajte: Lepota u genima - Pogledajte kako izgleda rođena sestra Slobode i Dragane Mićalović (foto)

Boško Karanović

 

Ovaj stajling pokazao je da glumica, koja važi za jednu od najlepših žena u našem javnom životu, i danas o modi misli isto što i pre pet godina, kada je rekla:

- Pokušavam da se uklopim u trend, ali nastojim da ne izgubim svoj identitet i karakter, kao i da garderoba uvek isprati moje biće. Nikada ne bih obukla nešto što je u trendu, a kosi se s mojim karakterom.

Komentari (4)

Loading
Sanja 21:41 21.10.2021
Odgovori

Totalno neukusno, čipka i bela nikakva majica kao moja krpa za prašinu i štikle...mogla je mnogo bolje za tu priliku. Ovako je mogla sa drugaricama na popodnevnu kafu.

Mirjana 13:08 22.10.2021
Odgovori

Sloboda je htela da ostavi utisak kod Džonija. Da izgleda kao da se nije pripremala za večeru. Čipka da bude sexy a tregeri i bela majca da odaje utisak kežual izdanja. I sam Džoni Dep preferira tregere u svojim odevnim kombinacijama. Treba svako da sledi svoj stil. Mislim da ovo nije njen stil ali njena stvar je šta će da obuče. Ja lično nikad nisam cenila ljude po tome šta oblače. Bitno je kakvi su ljudi ili neljudi. Šta nose u sebi iznutra...

Jecka 22:28 23.10.2021
Odgovori

Obozavam je,da je dzak navukla njena stvar,a vi sto ste izmislile ukus i modne trendove zacepite!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još