Srđan Đoković proslavio rođendan, snaja čestitala, ali ne Jelena! (foto)

Srđan Đoković proslavio rođendan, snaja čestitala, ali ne Jelena! (foto)

Autor: | 26/04/2022

1

Srđan Đoković, otac prvog reketa sveta, proslavio je 61. rođendan. S obzirom na to da se prethodnih dana održavao Serbia Open, a bio je i u Uskrs, u Beogradu se ponovo našla cela porodica. Videli smo ih kako su iz VIP lože bodrili Novaka, koji, doduše, nije pobedio, ali to nije bio razlog da se ne vesele zajedničkim trenucima. Juče su, zahvaljujući Srđanu, imali još jedan povod za okupljanje.

Pročitajte: Jelena i Saška kao nebo i zemlja - Snaje porodice Đoković u prvom modnom obračunu, gore društvene mreže (foto)

Profimedia

 

Saška Veselinov, devojka najmlađeg Đokovića, Đorđa, otkrila je delić atmosfere sa intimne zabave. Uz kolaž fotografija napisala je “Srećan rođendan, Srki!”, i dodala emotikon srca. No, čestitka od Novakove supruge Jelene je izostala, što bi moglo da dolije ulje na vatru, odnosno na priče o ne baš sjajnim odnosima unutar najpopularnije srpske sportske dinastije.

Pročitajte: Jelena Đoković ljuta i na svekra Srđana? Zamerila mu je jednu nepromišljenu izjavu, Novak je podržao

Instagram

 

Na Instagramu, koji je nedavno otvorio, glava porodice Đoković ima oko devet hiljada pratilaca, a prati samo devetoro ljudi. Među njima je i Novak, ali nema ni jedne ni druge snajke. Za sada.

Komentari (1)

Loading
Zoki 15:17 26.04.2022
Odgovori

I zbog cega je vest da je ovaj lik koji nista u zivotu nije postigao imao rodjendan? Novaka tenisera je stvorila Jelena Gencic.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti