Na Srđana Đokovića ljuta i snaja Jelena! Ovo mu je ozbiljno zamerila, Novak je podržao

Na Srđana Đokovića ljuta i snaja Jelena! Ovo mu je ozbiljno zamerila, Novak je podržao

Autor: | 27/01/2023

0

Otac Novaka Đokovića ponovo se našao u žiži svetske javnosti nakon što su mu organizatori Australijan opena skrenuli pažnju na politiku prestižnog turnira o “neprikladnim zastavama i simbolima”. Srđan se tim povodom oglasio zvaničnim saopštenjem.

Pročitajte: Lola i Mila skaču od sreće - Žena Sergeja Ćetkovića podelila vesti o PRINOVI, prelep prizor iz porodičnog doma FOTO

Profimedia

 
 

“Ovde sam samo kako bih podržao svog sina, nisam imao nameru da izazovem takve naslove i smetnje. Bio sam napolju s Novakovim navijačima, kao što sam radio posle svih mečeva svog sina, kako bih proslavio pobedu i slikao se sa njima. Nisam imao nameru da budem upleten u sve ovo. Moja porodica preživela je užas rata i mi samo želimo mir. Kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za mog sina ili bilo kog drugog igrača, odabrao sam da meč gledam od kuće. Želim sjajan meč i navijaću za svog sina, kao i uvek”, istakao je Srđan Đoković.

 

 

Srđanov gest nije se dopao Teniskom savezu Australije, a vratimo li se u ne tako davnu prošlost, na jednu nepromišljenu izjavu burno je reagovala i njegova snaja Jelena.

Pročitajte: Ljubomorno je čuva samo za sebe - Ova lepotica je supruga Marka Luisa, upoznali su se još kao deca, a onda ih je život razdvojio FOTO

Tennis tv printscreen

 

Kako prenosi Story.hr, otac Novaka Đokovića je tokom jednog televizijskog gostovanja izjavio da ona i njen suprug s porodicom uskoro planiraju da se presele u Srbiju, što se Jeleni nije baš svidelo.

- Novak uživa u Beogradu i jedva čeka da dođe. Malo vremena provodi ovde, ali još godinu-dve i on će biti stanovnik svog grada i svoje zemlje – rekao je Srđan u emisiji “Srpski svet”.

Nakon toga, moglo se čuti kako je Jelena zbog te izjave prigovorila Novaku koji se navodno složio s njom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti