Konačno je svoj na svome: Zavirite u ušuškan dom Goce Tržan, stan je zamenila prelepom kućom (foto)

Konačno je svoj na svome: Zavirite u ušuškan dom Goce Tržan, stan je zamenila prelepom kućom (foto)

Autor: | 08/10/2021

0

Kuća Goce Tržan će vas oduševiti 

Posle više od deset godina, koliko je provela na Mirijevu, Goca Tržan početkom prošle godine preselila se u Rakovicu, gde je kupila kuću.

Instagram

 

Novi životni prostor u potpunosti odgovara potrebama tročlane porodice, budući da svako ima svoj kutak: suprug Radomir Novaković dobio je muzički studio u suterenu, ćerka Lena prostranu sobu, gde može da uči i ugosti drugarice, a Goca dovoljno mesta za bogatu kolekciju bjuti i kozmetičkih proizvoda, ali i za snimanje mejkap-tutorijala.

Pročitajte: Mamina ljubav - Nećete prepoznati Lenu, Goca Tržan se pohvalila najnovijom fotografijom

Instagram

 

Poznata pevačica oduvek je pokazivala želju za edukacijom i napredovanjem, pa u delu stana gde je smeštena biblioteka prati onlajn nastavu u školi nemačkog jezika. „Bila i ostala štreberka“, našalila se na svoj račun.

U slobodno vreme Goca Tržan obično se „druži“ sa knjigama, a sve pod budnim okom jedne od svojih mačaka.

Instagram

 

Kuća Goce Tržan krije vrsne kulinarske tajne 

Nije tajna da je Goca vrsna domaćica, koja ne beži od kućnih poslova, a pre svega odlično kuva. Spisak specijaliteta koje pravi za porodicu poduži je: lazanje, vafle, biftek, lovačke šnicle, roštilj, a ume i da umesi domaći hleb.

Instagram

 

Njen suprug Raša iskreno priznaje da mu je kuhinja nepoznat teren, ali zato na „Instagramu“ sa zadovoljstvom hvali Gocine đakonije.

Pročitajte: Goca Tržan u izolaciji samo kuva, a evo i koliko se ugojila

Instagram

 

Na listi njegovih zaduženja su radovi u dvorištu, na primer košenje trave. Mala zelena oaza iza kuće idealna je za odmor i meditaciju, a kako je zaklonjena od radoznalih pogleda, poznata pevačica može u miru da se opusti posle napornog dana.

Instagram

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti