Goca Tržan slomljena: Vantelesna oplodnja ponovo nije uspela

Goca Tržan slomljena: Vantelesna oplodnja ponovo nije uspela

Autor: | 26/05/2021

5

Goca Tržan - Vantelesna oplodnja kao put do ostvarenja najveće želje

Nekoliko nedelja nakon što se u Pragu podvrgla vantelesnoj oplodnji, Goci Tržan stigli su rezultati postupka. Upkos višegodišnjim naporima i neopisivoj želji da dobije još jedno dete, popularna pevačica ponovo se suočila sa razočaranjem. Vantelesna oplodnja nije uspela ni iz trećeg pokušaja.

Pročitajte: Goca Tržan posle treće vantelesne oplodnje - Najveću cenu plaćate svojim emocijama

Andreja Damnjanović

 

- Nemamo naročite vesti za sada, ali makar mogu da kažem da nosimo najbolje iskustvo od svih dosadašnjih. Nisam znala da može da prođe tako prijatno i glatko. Prag je centar za ljude koji se leče od steriliteta i podaci kažu da mnogima uspeva. S nama je, recimo, bio još jedan par i oni sada čekaju bebu. To nam je vetar u leđa i nada za period pred nama - nadala se Goca do poslednjeg trenutka.

Goca i Raša punih sedam godina pokušavaju da dobiju dete. Tri puta su se podvrgli vantelesnoj oplodnji.

- Kad doživite razočaranje, svaki put kažete da nećete više. Niko ko to nije prošao ne zna kakav je to osećaj. I zaista tad pomislite da nema šanse opet kroz to isto da prolazite, mada isto kažete i kad se porodite. Međutim, vrlo brzo na to zaboravite i ipak poželite da probate ponovo.

Pročitajte: Goca Tržan - Ističe mi vreme, ali ja ću uspeti da opet budem mama

Boško Karanović

 

 

Komentari (5)

Loading
Nena 08:38 27.05.2021
Odgovori

Velika podrška za Gocu i Rašu. Moja kćerka je prolazila kroz istu borbu. Uspela je u Nemačkoj. Samo snage i strpljenja. Ljubimo vas

Njegosava Vidic 10:57 27.05.2021
Odgovori

Zao mi je!Goca je jedinstvena i vrlo pametna zena ali nema srece sa muskarcima!Najbolje da cuva sebe i svoju kcer !!Mnogo zdravlja i srece Goco!!!

Jelena 11:36 27.05.2021
Odgovori

A da malo ostavite ljude na miru? Znam kakav je osecaj boriti se za potomstvo i znam da se kod svih nas zena ,nakon neuspele VTO ,javlja se osecaj bede,jada,srama...izbegavamo svoj lik u ogledalu a kamo li da vidimo nekog i da nas pita "kako je proslo,jel uspela ovaj put,ne sekiraj se mlada si,bice". Nadam se da u redakciji imate neku zensku osobu koja ovo moze da razume (ili ne daj Boze i sama prolazi ili je prosla kroz VTO) pa neka vam ona kaze koliko nisu potrebni ovakvi natpisi i tekstovi. Pogotovu sto nikakve namene druge nema ovaj tekst , osim da se potencira da jedna zena jos jednom nije ostvarila svoj san. A iskreno, sumnjam da bi Goca bas medijima odmah rekla da je uspela i da je trudna😂

IronicoMen 11:39 27.05.2021
Odgovori

Sve ako ne bi rekla prvo Vama i nama da je uspela VTO i da je trudna😄 Srecno Goco! Nadam se iskreno da je kod tebe uspelo i da cemo sve mi doci do uspeha !

Eva 15:50 27.05.2021
Odgovori

Tacno. Zelja za detetom je jaca od svega, sve se zaboravi. Ali, na zalost, mnogi ne znaju sta sve to moze da pokrene. Ja sam imala 12 vto i ta kolicina hormona mi je na kraju izazvala rak dojke. Srecom, otkriven na vreme, ali tu je bio kraj mastanju o detetu, jer jednostavno ne smem vise da rizikujem zivot. To inace lekari koji rade vto, retko hoce da kazu pacijentu, za sve rizike koje nosi vto.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti