Zbog nje je u poslednjem trenutku promenila plan, svaka čast: Goca Tržan nije otišla na Beoviziju, a pravi razlog će vas ganuti u srce

Zbog nje je u poslednjem trenutku promenila plan, svaka čast: Goca Tržan nije otišla na Beoviziju, a pravi razlog će vas ganuti u srce

Autor: | 17/03/2022

0

Odluka Goce Tržan mnoge će oduševiti 

Goca Tržan (48) dugo i vredno je radila na pesmi koju je želela da publici predstavi na Beoviziji, ali je u poslednjem trenutku odlučila da istu povuče i ne pojavi se na muzičkom takmičenju na kom se birao domaći pedstavnik za Pesmu Evrovizije.

Goca nije iznosila razloge zbog kojih je odustala, a brojna nagađanja odmah su krenula. Veoma brzo istina je isplivala na videlo i ona će vas u potunosti rasplakati.

Pročitajte: Odluka Goce Tržan rastužila - Odustala sam, nije uspelo, nemojte da me sažaljevate

Instagram

 

Naime, iako je javno rekla da je odustala od pokušaja da ponovo postane majka, promenila je plan i pre dve nedelje ponovo je bila na vantelesnoj oplodnji u Pragu. Ovih dana znaće da li je uspeo peti pokušaj vantelesne oplodnje. Goca za Informer navodi koliko joj ta neizvesnost teško pada.

- Kad god mi jave da vantelesna nije uspela i da nisam zatrudnela, upadnem u depresiju. A onda se pitam: "Zašto ovo radim?" I svaki put u sebi moram da nađem odgovor i snagu da idem dalje. Jer vredeće ako uspem! Snagu crpim iz ljubavi prema životu. Okružujem se ljudima koji mi se sviđaju, dobrim knjigama i muzikom - kaže pevačica i dodaje da vantelesna oplodnja veoma utiče i na njeno telo i na misli.

Andreja Damnjanović

 

- Borba za potomstvo zvuči plemenito, a zapravo je reč o kuluku, teškoj muci i pritisku. Nimalo nije lako istrpeti hormonsku terapiju. Mesec dana se osećam kao da sam luda i imam bipolarni poremećaj, loše sam volje... Naduje mi se stomak jer zadržavam vodu. Ma mozak mi se naduje! A onda posle svega što prođem sledi neizbežno pitanje: "Da li vam je uspela vantelesna oplodnja?" Ma ajde ma*š više! Preko glave mi je da odgovaram na takva pitanja, jer je to moja intima koja je vrlo osetljiva.

Odluka Goce tržan nije došla preko noći 

Goca iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu (15), a sada joj je najveća želja da dobije dete i sa Rašom.

- Želim bebu sa čovekom koga iskreno volim, koji je pažljiv, pametan i u kog imam poverenje... To nije toliko njegova potreba koliko je moja - priča pop zvezda.

Jeziva procedura 

Goca je posle četiri neuspešna pokušaja vantelesne razmišljala da usvoji dete, ali i tu je naišla na prepreke. Prema našem zakonu, žena od 48 godina ne može da usvoji tek rođenu bebu, jer razlika između usvojitelja i usvojenika ne sme da bude veća od 45 godina.

- Procedura oko usvajanja dece je jeziva jer moraju da se ispune razni zahtevi, a ima i određenih ograničenja. Moraš dve-tri godine da prikupljaš papire i mlatiš se sa glupostima. Pričala sam sa Sergejem Ćetkovićem, koji je usvojio ćerke i koji će pokušati da uradi nešto da se te procedure ubrzaju. Pošto ne možemo da usvojimo bebu, Raša i ja smo se dogovorili da izaberemo dete koje ćemo finansijski pomagati - otkriva Tržanova.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još