Punih deset godina radili su na tome: Goca i Raša imaju veliki povod za sreću

Punih deset godina radili su na tome: Goca i Raša imaju veliki povod za sreću

Autor: | 13/08/2021

6

Goca Tržan i Raša Novaković podelili svoju radost sa svima

Goca Tržan i njen izabranik Radomir Novaković u srećnoj su zajednici dugi niz godina. Kako do sada svoja osećanja i odnos nisu skrivali od javnosti, tako je bilo i ovoga puta.

U znak uspešne ljubavi koja traje čitavu deceniju, pevačica je na svom “Instagram” profilu objavila zajedničku fotografiju koju je pratila emotivna poruka:

Pročitajte: Goca Tržan i Raša Novaković doneli neočekivanu odluku koja će iznenaditi sve!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- I tako, prošlo je punih deset godina od kako sam dala sebi šansu da budem voljena i srećna, deset najboljih i najsrećnijih godina u mom odraslom životu. Samo se uz tebe osećam slobodno. Volim te zauvek.

Čestitke i pozitivni komentari sa željom da što duže traju, vrlo brzo počeli su da pristižu kako od strane kolega, tako i od ostalih pratilaca.

Pročitajte: Sudbonosno da i pred Bogom - Goca Tržan i Raša Novaković tajno se venčali u crkvi (foto)

Podsetimo, Goca Tržan i Raša u braku su od 2015. godine, a nedavno su, u tajnosti, jedno drugom rekli “Da” i pred Bogom. Tom prilikom za “Novu.rs” pevačica je izjavila:

- Imali smo potrebu da se venčamo u crkvi i da okupimo najbliže prijatelje i porodicu i da proslavimo naš zajednički život i ljubav koju osećamo jedno prema drugom i prema svima koji su deo našeg života.

 

 

 

Komentari (6)

Loading
Vesna 17:44 13.08.2021
Odgovori

To je pričala i za bivšeg muža. Volim te najviše,ljubav života,fujjjjj

Jasna Loncina 21:59 13.08.2021
Odgovori

Zelim Cestitam Goci i Rasi venčanje, zelim da budu srećni dugo , dugo !

Vesnica sam 22:21 13.08.2021
Odgovori

Valja njoj valja svima. Sta me za ljudima. A pogotovo da sebi dajem za pravo da komentarišem na loš način nekoga i nečiju ljubav. Volite se ljudi. Gdje ima ljubavi tu nema zlobe.

Slavica 22:30 13.08.2021
Odgovori

Morali su da se tajno venčaju u crkvi, jer se gospođa nije razvela u crkvi, to je potvrdio njen bivši suprug i otac njenog deteta.

Dunja 09:06 17.08.2021
Odgovori

Draga Slavice. Njen bivsi suprug i otac malo vise dece koja ga ne interesuju je inace covek koji govori samo "istinu". A to sto su se vencali tajno kakve ima veze,da nisu razvedeni crkveno,svestenik je ne bi opet vencao. A mozda ste vi hteli na vencanje pa vam je zao sto nisu objavili na sva zvona. Pustite bre ljude da zive svoju srecu. Svi ste postali pakosni i zavodni

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti