Tatina princeza: Bojan Vasković ćerki Anđelini priredio dan iz bajke (foto)

Tatina princeza: Bojan Vasković ćerki Anđelini priredio dan iz bajke (foto)

Autor: | 03/10/2021

0

Ćerka Bojana Vaskovića proslavila 6. rođendan

Bojan i Aleksandra Vasković šesti rođendan ćerke Anđeline proslavili su u krugu porodice i najbližih prijatelja, a sve je, naravno, bilo podređeno dobroj zabavi najmlađih zvanica. Lepo vreme išlo im je naruku, pa su mališani mogli da se druže na otvorenom.

– I ranijih godina trudili smo se da Anđelinin rođendan obeležimo u prirodi, kako bi deca mogla nesputano da se igraju, a i mi odrasli da uživamo. Ovog puta je, čini mi se, bilo najlepše. Pozvali smo posebne animatore, takozvane pustolove, koji su decu poveli u potragu za blagom po Zvezdarskoj šumi. Bilo je i zanimljivo i edukativno, razišli su se oduševljeni i puni utisaka – prenosi nam Aleksandra.

Pročitajte: Veliko slavlje u domu Bojana I Aleksandre Vasković, čestitke neprestano stižu (foto)

Ana Bogdanov

 

Ipak, Anđelininu rođendansku želju nisu uspeli da ispune, ali potraga i dalje traje. O tome njen tata kaže:

– Ona je dete koje nema neke velike zahteve, osim pokoju aktuelnu igračku. Obožava “Patrolne šape” i za rođendan je želela novu verziju “Moćne Skaj”, ali nismo uspeli da je nađemo ni u prodavnici niti onlajn. Tražio sam je čak i u nekim gradovima u unutrašnjosti, gde sam bio, ali bezuspešno. Obećali smo da će je dobiti, taman morao da putujem u inostranstvo zbog toga. (smeh)

Oboje iskreno priznaju da su, dok je njihova ćerka duvala svećice na torti, pomislili “neka nam je živa i zdrava, ali kad pre proleteše godine...”

– Ne možemo da verujemo da imamo dete koje sledeće jeseni polazi u školu, a pritom nam je u živom sećanju svaki sekund otkako se rodila. To nam je, ujedno, najbolji podsetnik da treba da uživamo u svakom zajedničkom trenutku. Vreme provedeno s porodicom je najbitnije, to su uspomene koje ne blede.

Ana Bogdanov

 

Ćerka Bojana Vaskovića je veliki je borac otkako se rodila

Prisetili su se i prvih dana njenog života, koje je provela u inkubatoru, kada je pokazala da je rođeni borac.

– Zahvalni smo što je na kraju sve ispalo dobro, iako situacija nije bila nimalo naivna. Anđelina je danas zdrava i napredna devojčica, koja raste u skladu sa svojom generacijom. Pošto je dosta živahna, nekad poželim da povisim ton kako bih je opomenula da se smiri, a onda se setim kroz šta smo sve prošli i kažem sebi: “Neka je”. Beskrajno smo ponosni na nju – ne krije njena mama i uz smeh objašnjava:

– Kad kažem da je živahno dete, to zapravo znači da je mini verzija svog tate, čak ga je i prevazišla. Stalno je u nekoj akciji, zanimaju je sport, trčanje, igre s loptom. Radije bi išla u neke avanture i otkrivala nepoznato nego što bi se, kao većina devojčica, igrala lutkama.

Dvogodišnji Mihajlo obožava stariju sestru i u stopu je prati.

Pročitajte: Ćerka Bojana Vaskovića ima talenat za muziku - Podržaću je ako krene mojim stopama

Ana Bogdanov

 

– Apsolutno je kopira u svemu, i to je razlog što je za svoj uzrast prilično napredan. Trudi se da bude podjednako dobar u stvarima u kojima se ona odlično snalazi. Anđelina ga uči pesmicama, ali i nestašlucima, a on gleda samo u nju i ni u koga više. Istina, dese se i situacije kada ga ona malo zadirkuje, ali brzo se pomire – otkriva Bojan i za kraj poručuje:

– Iako između Anđeline i Mihajla postoji razlika u godinama, znaju da se zaigraju i da zaborave na nas. Ljubav između brata i sestre je najveća, beskrajna, to će tek shvatiti kako budu odrastali.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti