Bojan i Aleksandra Vasković objavili najlepše vesti, čestitke pljušte: Danas je najdivniji dan za celu našu porodicu

Bojan i Aleksandra Vasković objavili najlepše vesti, čestitke pljušte: Danas je najdivniji dan za celu našu porodicu

Autor: | 15/07/2023

0

Bojan i Aleksandra Vasković važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, koji iznova dokazuje da ljubav može da prevaziđe sve prepreke.

Miloš Nadaždin

 

Kada su dobili treće dete, devojčicu kojoj su namenili ime Helena, osim neizmerne sreće, u njihov dom uselile su se i neizvesnost i briga. Naime, Aleksandri je još tokom trudnoće rečeno da beba ima srčane smetnje, a ona je čvrsto odlučila da se bori za njen život. Sa malenom Helenom je sada sve u redu, tako da se život Vaskovića ubrzo vratio u normalu.

Pročitajte: Mesto gde stanuje sreća - Zavirite u bajkoviti dom Aleksandre i Bojana Vaskovića (FOTO)
 

Ova porodica danas ima poseban razlog za slavlje. Aleksandrina sestra Anđela udala se za svog dugogodišnjeg partnera Vukana, a gospođa Vasković obavestila je svoje pratioce da je presrećna zbog najlepšeg dana svoje drage Anđele.

Instagram

 

- Danas je najdivniji dan za celu našu porodicu. Danas je dan kada sam najsrećnija sestra na svetu jeru ovo mnoje dvoje najlepših i najvoljenijih ljudi svoju ljubav krunisali brakom. Odrasli su zajedno, prošli put od trnja do zvezda i dokazali da ljubav pobeđuje uvek i zauvek! Volim vas! - poručila je Aleksandra uz fotografije prelepe mlade i selfija sa voljenim mužem.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti